kajmer_ 5 Aylık çalışmam yola devam...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili kardeşim 7 sene önce 2yıl kadar yaptım bu sporu ve bazı nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kaldım .. Ama tekrar psora başlamadan evde çalışıyordum .. Baktım evde olmuyor salona gitmeye karar verdim . Kendim kasaplık yapıyorum dükkanda et den başka birşey yediğimiz yok :D onun için protein sorunum olmuyor :D

Vg için en ideal meslek kasaplık olmalı. :) Altyapı olduğu belli oluyor zaten, kollar ve kanatlar çok iyi. Ama herhalde diyet ve definisyon şansınız yok meslek itibarı ile. :)

13 saat ayakta çalışıyorum onun için hem zor oluyor hemde çok açıkıyorum şu anda diet falan yapmıyorum ama yapmayı düşünüyorum :D Valla bazen etten bıkıyoruz her gün yemekten. kıymalı yumurta,et haşlama,kavurma,çoban kavurma,fırına veriyoruz bazen :D Menu çok değişmiyor :D eyer yanılmıyorsam yüzde 25 yağ oranım var :D

kajmer bu yağ tabakasının altındaki kütleyi bize göstermelisin.

çok abartılacak bir durum yok bence ortada,çok yağlı nasıl kütlesini görüp bu denli abartılı yorumlar yapabiliyorsunuz?

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
-6 aylık gelişimden önce üye fotoları bölümüne konu açmak yasaktır.
-Başlıkta kullanıcı adı geçmesi mecburidir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı