Haklisiniz sacma bir soru oldu biraz ama iyi ki sormusum yardiminiz icin cok tesekkur ederim tamda duymak istedigim seyler bahsettiklerinizKahvenin tek olumsuz etkisi içeriğindeki kafeinin uyarıcı etkisinden dolayı damarları biraz daraltması olabilir(damarların daralması daha az besin gitmesi demek), ancak o da öyle ciddi bir kayıp değil yani kiloyla kahve tüketilmiyorsazaten antrenman yaparken büyüme hormonu ortaya çıkar o da tam tersi etki yapar.
Ayrıca yine uyarıcı etkisinden dolayı kaslarda daha fazla kasılma elde edilme imkanı var, ki bu kasın daha iyi performans göstermesi demek, daha fazla kas uyarımı demek, daha fazla verim alınması demek dolayısı ile kas geliştirmeyi engellemek yerine destekleyici bile diyebiliriz.
Okuduğunuzun neye dayanarak bu bilgiyi ortaya attığını bilmiyorum ama açıkladığım gibi, sonuç kısmına geldiğimizde yersiz bir telaş olduğunu düşünüyorum.
Haklisiniz ya bugun salona gitmeden 1 saat once bi iceyim dedim enerjim bitmek bilmedihele ki doların yükseldiği supplement fiyatlarının arttığı şu dönemde enerji için kahve büyük nimet![]()
Eski bir konu fakat önemli olduğu için ve başkalarının konuyu okuyup görmesi için yazacağım.Arkadaslar oncelikli herkese merhaba, kondisyon oncesi sekersiz kahve tuketiminin performans artirdigini ve yag yakimimda etkili oldugunu okudum siteden. Fakat kahvenin kas gelistirmemizi engelledigini okumustum.
Fikriniz nedir? Sizce bu dogru mu?
yeterince antreman etmiyorsun demekgünde en fazla 2 tane içilmeli sütsüz şekersiz olarak fazlası zarar çünkü kas gelişiminde uyku da çok önemli yeterli derecede dinlenmeniz gerekiyor
o zaman bağışıklık kazanmışsın 2-3 ay içme. Sonra yine başla. Böyle ara vere vere kullanman daha etkili olacaktır. Ayrıca kas geliştirme için yorulmaya kendine acı çektirmeye gerek yok. Aksine antrenman sınrası yorgun olmaman lazım.yeterince antreman etmiyorsun demek5 kahve birde energy içsem bile yoruluyorum...