Kahvaltıya Altarnatif Önerileri

FuKaGa

Üye
Sabah: 1 tane tam yumurta haşlanmış + 1 tane yumurta beyazı + 1 kibrit kutusu kadar peynir + 1 dilim tam tahıllı ekmek + 1 Bardak light süt
Alternatif: 3 çorba kaşığı yulaf ezmesi + 50gr light kaşar + 1 Yumurta + 1 Yumurta Beyazı + 1 Bardak Light Süt + 1 tatlı kaşığı yağ ( Omlet )

Bunun dışında ne yenilebilir altarnatifler oluşturmak istiyorum sıkılmamak için birde bu yulaf ezmesini sadice bu şekilde yiyebildim başka önerebileceğiniz yeme şekli varmı yoğurt + bal + yulaf karışımı denedim olmadı. Birde bazı kişiler kızartıyorlarmı haşlıyorlarmı tam anlamadım varmı taktikleriniz.[DOUBLEPOST=1487188691][/DOUBLEPOST]
Sabah: 1 tane tam yumurta haşlanmış + 1 tane yumurta beyazı + 1 kibrit kutusu kadar peynir + 1 dilim tam tahıllı ekmek + 1 Bardak light süt
Alternatif: 3 çorba kaşığı yulaf ezmesi + 50gr light kaşar + 1 Yumurta + 1 Yumurta Beyazı + 1 Bardak Light Süt + 1 tatlı kaşığı yağ ( Omlet )

Bunun dışında ne yenilebilir altarnatifler oluşturmak istiyorum sıkılmamak için birde bu yulaf ezmesini sadice bu şekilde yiyebildim başka önerebileceğiniz yeme şekli varmı yoğurt + bal + yulaf karışımı denedim olmadı. Birde bazı kişiler kızartıyorlarmı haşlıyorlarmı tam anlamadım varmı taktikleriniz.

. 250 ml süt,
. 2 çay bardağı kadar yulaf,
. biraz ceviz, fındık,
. yarım muz

bu şekilde yesem nasıl olur sanki proteinde eksik kalacak gibi duruyor.

Son düzenleme:
proteinden eksik kaldıgını düşünüyorsan sabah kalktıgında bir ölçek protein tozu içebilirsin.
spor yapan birisine sabah iki yumurtalık bir öğünün yeteceğini zannetmiyorum.kendi öğünlerimden örnek vereyim belki fikir olur sana.sabah kalkar kalkmaz alışkanlık oldu protein tozu içerek gune başlıyorum makroları tamamlamak için.
4 yumurta+50 gr kaşar peyniri ile omlet+1dilim tam bugday ekmeği+kibrit kutusu kadar beyaz peynir+birkaç tane zeytin
150gr yulaf+kuru meyve+kuruyemiş yeteri kadar+300ml süt
büyük iki dilim tam bugday ekmeğinin arasına 100gr kaşar peyniri+biber+domates koyarak tost yapıyorum.bunun arasına birde kavurma koyarsan erimiş kaşarın içinde süper oluyor canım çekti yazarken:)
loru pek sevmesemde ara ara lor shakeler yapıp tukettiğim oluyor.
100gr kadar haşlanmış patates+4 yumurtalık bir karışım
kıymalı yumurta
nette bir sürü protein bar protein kek tarıfleri var damak tadına uyarsa onlarıda tuketebilirsin.
bence sabah kahvaltısı benim için en önemli öğün akşamdan boşalan depoları doldurmak gerekiyor, gune sağlam başlamak için yoksa benim gun kötü geçiyor :)

Back
Yukarı