FuKaGa
Üye
Sabah: 1 tane tam yumurta haşlanmış + 1 tane yumurta beyazı + 1 kibrit kutusu kadar peynir + 1 dilim tam tahıllı ekmek + 1 Bardak light süt
Alternatif: 3 çorba kaşığı yulaf ezmesi + 50gr light kaşar + 1 Yumurta + 1 Yumurta Beyazı + 1 Bardak Light Süt + 1 tatlı kaşığı yağ ( Omlet )
Bunun dışında ne yenilebilir altarnatifler oluşturmak istiyorum sıkılmamak için birde bu yulaf ezmesini sadice bu şekilde yiyebildim başka önerebileceğiniz yeme şekli varmı yoğurt + bal + yulaf karışımı denedim olmadı. Birde bazı kişiler kızartıyorlarmı haşlıyorlarmı tam anlamadım varmı taktikleriniz.[DOUBLEPOST=1487188691][/DOUBLEPOST]
. 250 ml süt,
. 2 çay bardağı kadar yulaf,
. biraz ceviz, fındık,
. yarım muz
bu şekilde yesem nasıl olur sanki proteinde eksik kalacak gibi duruyor.
Alternatif: 3 çorba kaşığı yulaf ezmesi + 50gr light kaşar + 1 Yumurta + 1 Yumurta Beyazı + 1 Bardak Light Süt + 1 tatlı kaşığı yağ ( Omlet )
Bunun dışında ne yenilebilir altarnatifler oluşturmak istiyorum sıkılmamak için birde bu yulaf ezmesini sadice bu şekilde yiyebildim başka önerebileceğiniz yeme şekli varmı yoğurt + bal + yulaf karışımı denedim olmadı. Birde bazı kişiler kızartıyorlarmı haşlıyorlarmı tam anlamadım varmı taktikleriniz.[DOUBLEPOST=1487188691][/DOUBLEPOST]
Sabah: 1 tane tam yumurta haşlanmış + 1 tane yumurta beyazı + 1 kibrit kutusu kadar peynir + 1 dilim tam tahıllı ekmek + 1 Bardak light süt
Bunun dışında ne yenilebilir altarnatifler oluşturmak istiyorum sıkılmamak için birde bu yulaf ezmesini sadice bu şekilde yiyebildim başka önerebileceğiniz yeme şekli varmı yoğurt + bal + yulaf karışımı denedim olmadı. Birde bazı kişiler kızartıyorlarmı haşlıyorlarmı tam anlamadım varmı taktikleriniz.
. 250 ml süt,
. 2 çay bardağı kadar yulaf,
. biraz ceviz, fındık,
. yarım muz
bu şekilde yesem nasıl olur sanki proteinde eksik kalacak gibi duruyor.
Son düzenleme: