Kahvaltımı mixer yani blender da karıştırmak

Merhaba arkadaşlar umarım herkesin keyfi yerindedir :)
Benim bir sorunum var bu sorun sabahları kahvaltı yapmak. Sabah düzgün bir kahvaltı yapabilmem için 6-6.30 gibi kalkmam gerekiyor ve sabahları çok iştahsız oluyorum. Geçen gün youtube da Rich Piana nın bir videosunu izliyordum adam mesela yiycegi yumurtayı vesayreyi bu dediğim şekilde hepsini bir mixerın içine koyuyor ve sonra onu sıvı olarak tüketiyor. Bende bu makinadan alıp böylemi yapsam diye düşündüm. Örneğin sabah 100gr yulaf 5yumurta beyazı 1 tane sarısı + 1muz + fıstık ezmesi ve 1 tatlı kaşıgı balı bu şekilde sıvı forma getirip içsem sizce nasıl olur. Ben hayal edemedim ama çok pratik oalcagını düşünüyorum. 25-35 dk da yiyecegim şeyi 10-15 dk da içebilirim. Bu fikrimda yardımcı olursanız sevinirim

Kesinlikle..Daha faydalı olacagını düşünüyorum.Bunun için internette pratik ve kolay tariflerde mevcut onlara da bakabilirsin.Bende öğrenci olduğum için şu verdiğim linkteki tarif i yapıyorum sabahları :

Kesinlikle..Daha faydalı olacagını düşünüyorum.Bunun için internette pratik ve kolay tariflerde mevcut onlara da bakabilirsin.Bende öğrenci olduğum için şu verdiğim linkteki tarif i yapıyorum sabahları :
Aynen bunu izlemiştim. Acaba uzun süreçte sıkıntı olurmu yani mesela denesem ve çok hoşuma gitse tabi çokta pratik olucak benim için hep öyle yapsam sıkıntı yaşarmıyım herhangi bir konuda.

bu mixerların hangisini almalıyız ben bizim evdeki mixerla denedim yulafı fıstık ezmesi vs vs ama parça parça kaldı yulaf yani gene bogazımdan kolay gecmiyor iyi bir mixer önerisi olan ?

bu mixerların hangisini almalıyız ben bizim evdeki mixerla denedim yulafı fıstık ezmesi vs vs ama parça parça kaldı yulaf yani gene bogazımdan kolay gecmiyor iyi bir mixer önerisi olan ?
Aynen aynı şekilde bende daha almadığım için hesaplı ve iyi birşey önericek varsa baya işime gelir :)

Aradığınız şey mikser değil Blender.
Hesaplı değil ama piyasadaki en iyi ev tipi blender braunun.
http://www.hepsiburada.com/braun-jb-3060-800-watt-buz-kirici-blender-p-MTBRAJB3060
Ben kullanıyorum, kahve, protein tozu, süt, muz, badem ve yulaf ezmesi atın içine 2 dakikada kahvaltı hazır.
Çiğ yumurta kokusu ve tadını sevmediğim, ayrıca sağlıklı gelmediği için kullanmıyorum.
Yumurtayı haslayıp yada pişirip koysan içine ?

Beni tadı rahatsız etmez dersen pişirip at içine diyeceğim ama pişirdikten sonra karabiber ve az zeytinyağı ile ağzının tadı ile ye daha iyi.
Yaşim 15-16 iken çiğ yumurta-bal-süt lıkır lıkır içiyordum ama o zamanlarki yumurta ile şimdiki yumurta bir değil maalesef.

Muza dikkat edin de. Ben spordan sonra muz yulaf lor fistik süt karistirip iciyordum. 2 hafta sonra kabizlik oldu. Wc de kanama oldu. Doktor basur var dedi. Simdi iş çıktı başıma spor artik eskisi gibi yapamayacagim sanirim. Ya birakicam ya da oylesine form korumak icin hafif çalişcam. :( Bol lif yiyin her yemekte. Paso et tavuk tek yönlü yemeyin.Düzenli su için. Sporda nefes tutup ıkınmayım. Wc de ıkınmayın... :(

Muza dikkat edin de. Ben spordan sonra muz yulaf lor fistik süt karistirip iciyordum. 2 hafta sonra kabizlik oldu. Wc de kanama oldu. Doktor basur var dedi. Simdi iş çıktı başıma spor artik eskisi gibi yapamayacagim sanirim. Ya birakicam ya da oylesine form korumak icin hafif çalişcam. :( Bol lif yiyin her yemekte. Paso et tavuk tek yönlü yemeyin.Düzenli su için. Sporda nefes tutup ıkınmayım. Wc de ıkınmayın... :(
Bagsur yuzunden spor mu birakilir, bende de var.

Guzel sekilde hijyene onem er, krem fitil vs kullan, bol lifli urunler tuket. Kabiz ve ishal olmayin. Tuvalette ikinmayin.

Bagsur dikkat edilir ve onunla yasama ogrenilirse cok buyuk bir problem degil..

Muza dikkat edin derken tam olarak neyi kastettin anlamadim

Back
Yukarı