Kahvaltıda Shake

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrReis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mrReis

Üye
Selamün Aleyküm öncelikle . Sabahları çok uykulu ve iştahsız oluyorum ve yumurta yemek çok zor oluyor (antreman 10 gibi bitiyor , shake içiyorum ve aynı zamanda sınavlardan dolayı gece geç yatıyorum sabah ta 6 - 6,30 da kalkış olunca ) . Ve o yüzden 2 tane yumurta yemek yerine shake içsem nasıl olur acaba idmandan sonra 100 gr lor , 200 gr süt , 1 muz ve tarçın atıyorum 42 gr karbonhidrat / 21 protein ve 476 kcal besin değerleri oluyor bunu sabah içsem olur mu sonuçta amaç besin değerini karşılamak değil midir . 2 yumurta da ise 13 gr protein 155 kcal . Yumurta yersem yanında 1 bardak meyve suyu + 2 dilim ekmek te yiyorum. Ama günde 2 defa içeceğim eğer olursa bunun bir zararı dokunur mu . yaş 15 boy 174 kilo 80 bu arada :) . Son olarakta süt jinekomasti ye yol açabiliyormusş süt yerine su kullansam nasıl olur tadı .

Son düzenleme:
Süt jinekomasti mi? Ben 1,5 yıldır her sabah düzenli laktozsuz süt kullanıyorum hiç bir proglem yaşamadım ilk defa duydum hatta senden.
Bir sıkıntı olmaz yapabilirsin günde 2 defada içebilirsin.
Ben definasyon dönemlerinde shake yapıp geçerim kahvaltıda her zaman zamanımız kısıtlı :)

Yumurta bence de daha iyi olur ama ne bileyim kahvaltı edememektense ... Zorlayacağım o zaman , acı çekmeden ilerlemek yok ;) Teşekkürler yanıtlarınız için bu arada :)[DOUBLEPOST=1483730370][/DOUBLEPOST]
Süt jinekomasti mi? Ben 1,5 yıldır her sabah düzenli laktozsuz süt kullanıyorum hiç bir proglem yaşamadım ilk defa duydum hatta senden.
Bir sıkıntı olmaz yapabilirsin günde 2 defada içebilirsin.
Ben definasyon dönemlerinde shake yapıp geçerim kahvaltıda her zaman zamanımız kısıtlı :)
İzlediğim videolarda bahsetmişlerdi jinekomasti den .

mesela bende 4 yumurta yiyeceğime 2 ye çeksem shake içsem yanında dahamı iyi olur dahamı kötü ?
At shakeyede 2 yumurtayı geç başkan daha iyi olur bana göre besin değeri açısından

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teşekkürler en iyisi sabah zorlada olsa yumurtayı yiyip , akşama shake olacak gibi gözüküyor . Fazla oldu ama kusura bakmayın , bir soru daha sorabilir miyim okulda ya da işte nasıl öğlen öğününü çıkarıryorsunuz bu shke sabah 7 de yapsam (1 1,5 saat yolun ardından okula varıyorum ) öğle arasına kadar 12.30 da bozulur mu çantanın içinde , döner ya da köfte alıyorum protein ihtiyacını bir nevi olsa karşılıyım diye ( ne kadar sağlıksız olsa da )

Sabah shake yap, akşam yumurta ye tavuk ye.Bu kadar küçük detaylar gelişimini etkilemez. Asıl bunları düşünerek psikolojini zorluyorsun.

Back
Yukarı