Kafes Power Rack Uygun Fiyata Nereden tedarik edilir?

Katlanır model çok tutmaz. PTT kargo ile 100-150 tl arası birşey tutar.

Ölçülerini ve ağırlığını verirse PTT kargo ücreti hesaplama motorundan tam fiyatı bulabilirsiniz.

yemin ederim kalbimi çaldı , çok güzel olmuş, fiyatı da uygun, kurulu duruyorsa cumartesi bir ostime geleyim diyorum.

crossover kısmı olimpik mi yoksa aparat mı o?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam bunu sattım kurulu duruyor değiştirmem gereken yerleri var Aslında komple olimpik flanş a göre olması gerekiyor lat kısmı standart cab le kısmı olimpik şu an

Hocam bunu sattım kurulu duruyor değiştirmem gereken yerleri var Aslında komple olimpik flanş a göre olması gerekiyor lat kısmı standart cab le kısmı olimpik şu an
anladım siz mevcut standart plakalı rackinizi ihtiyaç olduğu için modlamışsınız. dediğim gibi çok güzel olmuş, bakalım eve gidince ölçü alıp bu sistem spor odasına uyacak mı bakacağım.

Yeni Ürünü geç te olsa çıkardım yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 42293
cross over kısmının derinliği ve genişliği nedir acaba?

yükseklik 215 cm
derinlik 175 cm + crossover? 40-50 tahminim
genişlik 120 cm + crossover? 230 tahminim

Son düzenleme:
220x220x220 gibi bir alan gerekiyor yaklaşık, fotoğraf üstünden hesapladım.

Genişliği normalde 250 olması gerekiyor bu özel istek üzerine 200 yapıldı Derinliği 210 yüksekliği 225 cable cross un yüksekliği 210cm[DOUBLEPOST=1458203987][/DOUBLEPOST]crossover kısmı 58 cm çalışma alanı daralmasın diye power rack kısmının ayakları kısaltıldı

Genişliği normalde 250 olması gerekiyor bu özel istek üzerine 200 yapıldı Derinliği 210 yüksekliği 225 cable cross un yüksekliği 210cm[DOUBLEPOST=1458203987][/DOUBLEPOST]crossover kısmı 58 cm çalışma alanı daralmasın diye power rack kısmının ayakları kısaltıldı
Çok güzel valla tam aradığım şey

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok

Bi süre salona devam edicem ama ileriye yönelik evi salon haline dönüştürücem [emoji4]

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
evi salona dönüştürmek içinde odanın birisini ayırmak gerekir abi.sen yanlız çalışmayı seviyorsun ben evde tek çalışamam :)
bu arada çok güzel bir iş çıkarılmış resimlerden bariz belli oluyor.
aslında birde video falan çekse sayfaya koysa daha iyi olur gibime geliyor naçizane tavsiye.

Back
Yukarı