KAFAMDA DELİ SORULAR !!

Öncelikle herkese merhabalar göbek ve bel çevremde ki yağlanma için yaklaşık 2 hafta önce spor yapmaya başladım internette çok fazla bilgi var ve herşey çok karışık. Ben 26 yaşındayım 185 boy 94.1 kiloyum. Yüzümde kollarımda açıkçası kilom yok ancak göbek ve bel çevrem çok fazla yağlı biraz da basenlerde. Göbeğimi eritip biraz vücudumu toparlamak istiyorum 6-7 sene önce amatör olarak futbol oynuyordum diz sakatlığımdan dolayı bırakmak zorunda kaldım ve vücudum yağlandı. Resim de yapmış olduğum program var buna ek olarak beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. Karbonhidratı azaltıp mümkün olduğunca protein almaya özen gösteriyorum. Yumurtadır tavuktur peynirdir vs. Bir kaç ay suplement almayı düşünmüyorum. Yaptığım şeyler doğru mudur vardiyalı çalışıyorum ve 2 günde bir vardiyam değişiyor spora 1 gün ara vererek devam ediyorum. Beslenme konusunda özellikle kafam çok karışık proteini yeterli olarak almak nerdeyse mümkün olmuyor. Neler yemeli içmeli ne tavsiye edersiniz. Epeyce okudum forumu çok değerli insanlar var ve güzel bilgiler paylaşıyor. Herkese şimdiden teşekkürler
IMG_2385.JPG

Back
Yukarı