kafama takılan birkaç soru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

maLcatRaz

Yeni Üye
Arkadaşlar ben bu spora yeni başladım 2 ay olcak yakında.. Spordaki hocam bi program verdi program bana göre çok hafif. O programı yapınca yorgun bile olmuyom üstüne 1 futbol 1 basket maçı yaparım o derece. ben çok zayıfım görünüş olarak ama çok güçlüyüm.

Hocaya diyorum programı değişelim hafif geliyo yok devam et daha diyo.. Ama geçen program dışında çok şey denedim yani bench press 50 kilo basabiliyorum. Ama hocam daha bana programda bench press vermedi makina ile yapıyorum göğüsü. Sizce kendim burdan programmı seçeyim yoksa aylarım boşa gitcek yani hafif çalıştırıyo?

Eğerki antrenmanın çok hafif geliyorsa ağırlık arttırmayı denemelisin

onuda arttırdım ama yiende zorlamıyo hareket sayısı az birde heryeri çalışıyom bi günde omuz göğüs bacak sırt hepsini yazdı yapıyomm.. Hepsini çalışarakmı daha iyi gelişirim yoksa bi gün göğüs diğer gün omuz diyemi?

Başlangıç seviyesi için her ne kadar daha önceden spor yapmış olsanda vücudunu, kaslarını tanıyabilmen için bu tip programlar en uygun olanlarıdır ilk 2-3 ay böyle devam etmelisin sonra zaten vücudunun eksiklerine göre bahsettiğin gibi günlere bölgelerin dağıtıldığı programlar uygulanabilir

bana sorarsan salla derim hocayı flexor hocanın yeni baslayanlar bölümüne bak calısma beslenme ve dinlenme hakkında fikir sahibi ol ve flexor hocanın programını uygula..
senin hocanın nasıl oldugunu bilmiyorum ama ben yüz yüze konustugum bütün hocalar arasında bir tane bulamadım işi bilen hep kendi bildikleri yanlısı bana dogru diye anlattılar.. seninde böyle birine denk gelip zaman kaybetmeni istemem... ama forum konularını iyice arastır kendini geliştir derim, aklına takılanı burda rahat rahat sorabilirsin

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı