Kafama Bir Şey Takıldıda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bedo123

Yeni Üye
İyi günler arkadaşlar hani diyorlarya 1 gün dinlen 1 gün çalış ben onun çok saçma olduğunu düşünüyorum nedeni ise etrafımda vücut geliştirmede çağ atlamış insanlara soruyorum haftanın 6 günü yapıyorum pazar hariç diyorlar birde bir gün bacak bir gün ön kol arka kol bir gün karın çalış falan diyen olmadı sen hergün bütün kas grubunu çalıştır diyorlar sizin düşünceleriniz nelerdir cevabı veren bir kişide hamdullah aykutlu

Kendinde diyosun vücut geliştirmede çağ atlamış insanlar onu yapabilirler zaten he sende yaparsın ama verim alamazsan anladığım kadarıyla spora yeni başlamış sayılırsın gün aşırı gitmen saçma değil bence.

O performansta çalışmak için beslenmeniz iyi olmalı onlar profesyonel sporcular. Ayrıca onlarda bir günde vücudun her yerini çalıştırmıyorlardır.

İyi günler arkadaşlar hani diyorlarya 1 gün dinlen 1 gün çalış ben onun çok saçma olduğunu düşünüyorum nedeni ise etrafımda vücut geliştirmede çağ atlamış insanlara soruyorum haftanın 6 günü yapıyorum pazar hariç diyorlar birde bir gün bacak bir gün ön kol arka kol bir gün karın çalış falan diyen olmadı sen hergün bütün kas grubunu çalıştır diyorlar sizin düşünceleriniz nelerdir cevabı veren bir kişide hamdullah aykutlu

1 gün çalışıp 1 gün dinlenmenin saçma olduğu kanısına nerden vardın? Ağır bir antrenman sonrası kasların kendini toplaması 24-48 saat arası gerektirir.Kaslarına bu zamanı tanımayıp çok yüklenirsen sonuç kas yıkımı olacaktır. Haftanın 6 günü yapan insanlar bu sporda çok yol katetmiş insanlar. Şu an için kendini kimseyle kıyaslamaman bence yerinde olacaktır.Bu sporda yeni başlayanlara verilen programlar genelde tüm vücudu çalıştırmaya yönelikken ilerleme kaydedildiğinde yavaş yavaş farklı kas gruplarını farklı günlerde çalıştırma yoluna gidilir.Demek istediğim her şeyin bir sırası var bence biraz sabırlı olmalısın.

çağ atlamış kişiler varken bana yorum yapmak düşmez

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı