Kardeş BB işinde yeniyim ama 10 ayda 40 45 kilo verdim ve şunu öğrendimki başkasının uyguladığı şey sende tutmayabilir kendinde deneyerek en güzel olanı bulucaksın paran yoksa bunu yap paran var karşılarım diyosan git hastaneye herşeyini ölçtür diyetisyene git metabolizma hızın kaç herşeyine baksın BB yapacagını söyle sana ona göre günlük kaç gr protein ve hangi saatlerde alman gerektiğini söylesin. Bu iş başkasının sözüne tamamen güvenerek olmaz, yanlış anlamayın arkadaşlar lütfen sizin söyledikleriniz yalan demiyorum ama 5 parmağın 5i bir değil her insan farklıdır kimin nasıl bi vücudu var o insanın kendi deneyerek öğrenmesi lazım körü körüne birinden duyup uygularsak bazı şeyleri sonuçları ağır olabiliyo.. Mesela ben bir örnek vereyim:
Spor salonuna gittiğim zamanlarda koşardım hep bütün kilolarım gitmiş gibiydi artık biraz göbek vardı sadece o yüzden gene hergün koşuyodum hep o spor salonunda olan bi tane abimiz de geldi bana dediki yeter artık kilo verme yeterince verdin dedim abi göbek var hala onuda eriteyim ağırlık çalışmasını arttırıcam dahada. Dediki tamamda kardeşim mekik çek o göbek erir zaten koşarsan kas yakarsın falan dedi aslında bi yandan doğruydu dedikleri de yanlışı: Mekik asla göbekteki yağları eritmezdi. Ben bunu bilmiyodum o abimize inandım mekiğe ağırlık verdim koşuyu bıraktım karın kaslarım baya gelişti ama ne oldu göbek erimedi üstüne daha çok ortaya çıktı altta karın kası üstte yağ çok kötü bi görüntü oluştu
Kısacası deneyler yapın üzerinizde görün en uygunu neyse onu belirleyin.