Merhaba , daha önce 3 aylık üyelik yapmıştım 191 - 96 'kg idim ama sorun şuydu kilolu gözükmüyordum yağlar baldır ve göbekte birikmişti omuzlarım ve kollarım inceydi Crossfit ve cardiyo çalışmaları uyguladım 3 ay sonrasında 92kg e düşebildim , göbekte ve göğüs ölçülerinde incelmeler olmuştu ama göbeğim hala kat kat görünüyordu , zayıf bir görüntüm var ama göbeğim var çok sinir bozucu , aradan 3 ay geçti ve tekrar fitness'a başladım şuan 1.haftamdayım kollarım hala ince görünüyor 87kg'yım göbek bölgem hala yağlı görünüyor amacım kas kütlesi kazanmak genişlemek , büyümek , yağlardan kurtulmak .
haftada 5 gün spor yapıyorum , 45 dakika kardiyo (15dk koşu bandı , 15 dakika bisiklet , 15 dakika uzay yürüyüşü ) ve ek olarak bölgesel çalışıyorum bacak , sırt & ön kol , omuz &arka kol , göğüs , bacak...
Şuan alabildiğim kadar karbonhidrat ve protein almaya çalışıyorum min 3000 kalori min 100 gr protein
Nasıl bir yol izlemem gerekiyor , programımı değiştirmeliyim yoksa beslenmemi yada doğru yolda mıyım ?
basenlerim ve göbeğim var
üst taraf kötü görünüyor göğüslerim yağlı olduğundan hafif sarkmış durumda
Genel yediğim besinler : yumurta,yulaf,makarna,pilav,bulgur p., ton balığı , tavuk , et ,lor peyniri.
haftada 5 gün spor yapıyorum , 45 dakika kardiyo (15dk koşu bandı , 15 dakika bisiklet , 15 dakika uzay yürüyüşü ) ve ek olarak bölgesel çalışıyorum bacak , sırt & ön kol , omuz &arka kol , göğüs , bacak...
Şuan alabildiğim kadar karbonhidrat ve protein almaya çalışıyorum min 3000 kalori min 100 gr protein
Nasıl bir yol izlemem gerekiyor , programımı değiştirmeliyim yoksa beslenmemi yada doğru yolda mıyım ?
basenlerim ve göbeğim var

Genel yediğim besinler : yumurta,yulaf,makarna,pilav,bulgur p., ton balığı , tavuk , et ,lor peyniri.