serkankartal
Üye
Kesinlikle
zaten ayri bolgeler masturbasyonun sivilce yaptigi kanitlandi zararlarinda cok yapinca kalp ritim bozuklugu gibi seyler yaziyor ama cok yapmayin jinekomasti olur demiyor yazan arkadas ilkokullu sanirim 

Hem mastürbasyon olsaydı nedeni emin olalım ki ergenlik döneminde olan her 3 çocuktan 1 inde değil 3 te 3 ünde 5 te 5 in de görülürdü ülkemizde![]()
Kesinliklezaten ayri bolgeler masturbasyonun sivilce yaptigi kanitlandi zararlarinda cok yapinca kalp ritim bozuklugu gibi seyler yaziyor ama cok yapmayin jinekomasti olur demiyor yazan arkadas ilkokullu sanirim
![]()
Yaşınız kaç acaba küçümsemek için söylemedim sadece soruyorumSadece o değil; o bir parçası. Durumu hazırlayan parça, üstüne (yağlanma anlamında) kilo almaya başlarsan ve mastürbasyona devam edersen sonuç göğüslerdir.
+
Tamam sen benim söylediklerimi göz ardı et. Bu forumu bırakıyorum sadece sen sebepsin buna. Şunu da unutmayın mastürbasyon dine göre her gün veya belirli aralıklarla zevk için yapılması uygun olmayan bir şey. Belki sen bunun da aksini söylersin![]()
Sadece o değil; o bir parçası. Durumu hazırlayan parça, üstüne (yağlanma anlamında) kilo almaya başlarsan ve mastürbasyona devam edersen sonuç göğüslerdir.
+
Tamam sen benim söylediklerimi göz ardı et. Bu forumu bırakıyorum sadece sen sebepsin buna. Şunu da unutmayın mastürbasyon dine göre her gün veya belirli aralıklarla zevk için yapılması uygun olmayan bir şey. Belki sen bunun da aksini söylersin![]()