Kaç gün work kaç gün off yapıyorsunuz ?

Arkadaşlar ben spora 3 gün gidip 1 gün dinleniyorum.Sonra 2 gün gidip 1 gün dinleniyorum.1 haftam böyle geçiyor.Sizlerin nasıl yazarsanız sevinirim :)

2 gün ağırlık 1 gün cardio 2 gün ağırlık 2 gün cardio şeklinde tamamlıyorum bi haftayı. Eve gidip salona kurulup tv izlediğim bi günüm yok doğrusu. Doğru bir sistemmi ? Değil, ama kuvvet ve disiplin arttırdığı kesin.

Gün aşırı çalışıyorum. 1 gün antreman 1 gün dinlenme günü.
Dinlenme günlerime interval cardio koyduğum oluyor, beslenme tipime göre.
Antremanlarım çok ağır geçtiği için, 2 gün peşpeşe antreman yapmak benim için zararlı oluyor.

Bu arada unutmayın arkadaşlar, kaslarınız spor salonunda gelişmez. Spor salonunda kaslarımızı zedeleriz, eve gelip dinlenme sürecine girdiğimiz süreçte kaslarımız tamir edilir, güçlenir, desteklenir, büyür. Tüm bu süreç, dinlenme esnasında olur.

salı çarşamba ant.

perşembe off

cuma cumartesi ant

pazar off

ders programıma göre düzenlemek durumundayım

Pazartesi-Çarşamba-Cuma normal ağırlık antremanlarım.Pazar günü hafif kardiyo ve daha Orjinal hareketler :) Genelde Bacak

Haftaiçi komple çalışıyorum.Haftasonu'nu dinlenmeye ayırıyorum.Spor geçmişim olduğu için, yoğun tempo'ya oldukça alışığım.

Haftada 4 gün çalışıyorum.3 gün dinlenme.

Çalıştığım günler her hafta değişebiliyor.Mesela bir hafta pazartesi çalışırken öteki hafta pazartesi off günü olmak zorunda olabiliyor.
Ama genel olarak haftada 4 aksamıyor.

Pazartesi : Off+Kardiyo+Karin
Sali : Omuz+Gögüs+Triceps
Çarşamba : Sirt+Biceps+Önkol+Karin
Perşembe:Off+Kardiyo
Cuma:Omuz+Gögüs+Triceps+Karin
Cumartesi:Sirt+Biceps+Önkol
Pazar:Off+Kardiyo+Karin

Her allahın günü ne zaman nerde boş vaktim olursa yapıyorum.Bu da programsızlıktan öte geliyor maleseffff

Pazartesi-Salı-PErşembe-Cumartesi Body
ÇArşamba Cardio
PAzar Off

Sen Kaç gün Türkçe Kaç gün İngilizce Konuşuyorsun ?

Back
Yukarı