kaç dakika kardio?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jisguy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Koşu bandında 7km/h hızla acıkcası pek verim alamaz nabzınızı yükseltemezsiniz. Bisiklette benim tavsiyem yüksek prgramda yaparsanız nabzınız hızlanır ve yağ yakmaya başlarsınız.

Koşu bandında koşarsanz şayet yağ yakımı gerçekleşir. Tabi bünyeden bünyeye nabız aralıgı değişir. Önemli olan koşu bandında 7km/h da iken nabzınızın ne oldugudur.
Ayrica maximum sonuç 30-40 Dakikalık yüksek nabızlı programlarda alınabilir.

arkadas sureyı sormus. 40dk ıdealdır . ayrıca 6 ıle yururken bırden 12ye cık 2dakıka kos ve hemen 6ya ın. bu ıslemı 9-10 defa tekrarla.bu ıslem dırek yag yakımına yonelık

cardio nun şiddetine göre değişir.. hiit yaparsan 20 25 dk bile hayli hayli yeter... ( hiit ile ilgili başlıklar forumda mevcut ) cok düşük şiddetli cardio tercih ediyorsan 40 dakika az gibi..

40 dk sora yag yakimi duruyor ayrica 1 'la 1.5 saat cardio sonucu ben pek sanmıyorum bunu vucudun iyi karşılayacagını 40 dk sonrası gerisi kondisyona dönüyor cardionun tanımı bir nevi nabzı hızlandırmaksa eğer cardionun yaşa metabolizma veya vucuda göre gerektiği şiddette yani mesela orta yaşlıysa ona en şiddetli gelecek şekilde yapılması bana göre makbuldür. destek madde kullanılıyorsa eğer şiddeti biraz daha arttırabilirsin süreyi uzatacagına ayrıca 40 dk sonra yag yakıcı ve ve yag yakımı istenen bölgeleri sıkılaştıran hareketler yapılabilinir.

Back
Yukarı