Sevgili Xsteel ;
Xxl sana nasıl küçük geliyor , ölçülerin ne ki ?
Benim kilom 105 omuz ölçüm 140cm ben bile xxxl giyiyorum ...
Saygılarımla , Danny Boy ...
danny boy 1.84 boy 105 kilo 140 omuz..baskası söylese atıyor derdim ama forumda az çok takip ediyorum..Sevgili Xsteel ;
Xxl sana nasıl küçük geliyor , ölçülerin ne ki ?
Benim kilom 105 omuz ölçüm 140cm ben bile xxxl giyiyorum ...
Sevgili thetramp ;
İLk kez geçen gün salondaki eğitmen bayan ısrar edince ölçmüştük omuzu , baya geniş duruyordu ama ben tahminı hep 125 falan derdim kendimce , ama ölçtük 139 kusur 140 a yakın geldi , sanırım en şanslı olduğum bölge omuz genişliği , a birde herkes büyüsün diye uğraşırken ben aman büyümesin aynı kalsın iğrenç olacam dediğim kalf ve kollarım![]()
Evet baya mezoyumbir define olsam aslında anlayacağız hepimiz durumu da dur bakalım ,, umarım bu definisyon serüveni iyi geçer
![]()
benim de genetik olarak omuzlarım özellikle omuz başlarım çok iyidir off sezon da bile fire vermem nerdeyse çevremdende bu şekilde tepkiler alırım hep..Sevgili thetramp ;
İLk kez geçen gün salondaki eğitmen bayan ısrar edince ölçmüştük omuzu , baya geniş duruyordu ama ben tahminı hep 125 falan derdim kendimce , ama ölçtük 139 kusur 140 a yakın geldi , sanırım en şanslı olduğum bölge omuz genişliği , a birde herkes büyüsün diye uğraşırken ben aman büyümesin aynı kalsın iğrenç olacam dediğim kalf ve kollarım![]()
Evet baya mezoyumbir define olsam aslında anlayacağız hepimiz durumu da dur bakalım ,, umarım bu definisyon serüveni iyi geçer
![]()