Kızlar erkeklerin neresine bakar?

eee bir zahmet adamın eli kolu durmuyo ki burda mı diyor buraya mı gidicem diyor kadınlar neresine baksın :D
Daha önce rastladığımda en çok kalçaydı diye hatırlıyorum.

Normal erkekler üzerine alınmasın bu videoyu :p

Zaten çoğunuz farketmişsinizdir gerçekten de videodaki gibi en çok bicepse bakıyolar birde böyle konuşurken 2-3 saniyede bir gözleri oraya kaçınca gülmemek için zor tutuyorum kendimi :)

2. olarak da kalçaya bakıyolar herhalde çünkü okulda falan ne zaman arkamı dönsem arkamdan gelen kızları kalçama bakarken yakalıyorum ve bu durum bir erkek olarak hiç hoşuma gitmiyor :D

Normal erkekler üzerine alınmasın bu videoyu :p

Zaten çoğunuz farketmişsinizdir gerçekten de videodaki gibi en çok bicepse bakıyolar birde böyle konuşurken 2-3 saniyede bir gözleri oraya kaçınca gülmemek için zor tutuyorum kendimi :)

2. olarak da kalçaya bakıyolar herhalde çünkü okulda falan ne zaman arkamı dönsem arkamdan gelen kızları kalçama bakarken yakalıyorum ve bu durum bir erkek olarak hiç hoşuma gitmiyor :D

Evet biceps bayağı bir ilgi görüyor,kalça olayı da güzelmiş :)

en cok iki baklian camlar zaten belli

birinci biceps cam
ikinci pantalon agi cam

Son düzenleme:
fizik olarak biceps,omuz ve kalçaya bakarlar daha çok ancak altınızda son model lüks bir araba varsa fiziğiniz kusursuz olsada gözleri ister istemez o arabaya kayacaktır :D

kola 1 kez bakmak normal bence sonuçta adam düzgün fizikli , bu da neymiş böyle diye bakılır ama pantolona 3 kez bakmanın tek mantıklı açıklaması var o da aklınıza gelen şey :D

kızlar kalçaya neden bakıyor onu anlamadım erkekler olsa neyse dicem :D :D

Back
Yukarı