Kıza iltifat etmek !

45_Burak

Üye
Arkadaşlar ben bir kızla tanıştım face den konuşuyorduk bir kızın fotoğrafını gösterdi ve diyalog aynı böyledi :
+Kız güzel demi. dedi
-Güzel değil bu kız. dedim
+Neden ?. dedi
-hoşuma gitmedi. dedim
+ah bunun gibi olsam ne kadar güzel olurdum. dedi
-neden ki kızım sen böyle de güzelsin. dedim
1 saat cvp vermedi sizce arkadaşlık ilişkim kötüye mi gitti yoksa bir şey olmadı mı. face i açık ama cevap vermiyor. .s

Arkadaşlar ben bir kızla tanıştım face den konuşuyorduk bir kızın fotoğrafını gösterdi ve diyalog aynı böyledi :
+Kız güzel demi. dedi
-Güzel değil bu kız. dedim
+Neden ?. dedi
-hoşuma gitmedi. dedim
+ah bunun gibi olsam ne kadar güzel olurdum. dedi
-neden ki kızım sen böyle de güzelsin. dedim
1 saat cvp vermedi sizce arkadaşlık ilişkim kötüye mi gitti yoksa bir şey olmadı mı. face i açık ama cevap vermiyor. .s

Hata yapmışın .Ben seni bu halinle begeniyorum deseydin kapak gibi otururdu.
"Böyle de" ne demek yanlış anlaşılmışın.

yapmacık gibi bişey :D gerçi sana göstersem beğenirsin başkasına göstersem beğenmez zevk yani :D kulağıma küpe olsun ne derseler aynı fikirde olcam ama abartmamak şartıyla her şeyede denmez .d .d

arkadaşım burda kız nasıl tavlanır kızlarla nasıl konuşulur onu anlatıyo bir bak istersen :)
[YOUTUBE]XCbIGT38P7Q[/YOUTUBE]

Bence hıc ıltıfatmıs oymus buymus ugrasmıcaktın ne soruyosa dururtce cevap verıp devam edıcektın konusmana.Cıdden bu kızların napıcaga neye nasıl tepkı verıcege bellı olmuyor .d

Zor is bunlar faceden kiz ayarlayani daha gormedim en fazla biraz samimi olursunuz fakat hic bi zaman sevgili olamassiniz oyuzden samimiyeti kurdugun anda kizla yuz yuze görusmen gerek yoksa sadece bir internet fantesizi olarak kalir size tavsiyem duzenli iliskiye girmeyin basiniz dertten stresten kurtulmaz daha makul kizlara yonelin :)...

Kızları anlamaya çalışmak gibi bir hata yapmayın helak olursunuz gene de anlayamazsınız, sen kızın hoşuna gitmeyecek birşey dememişsin, klasik kız davranışı cevap vermemeler falan, güzelsin dedin diye kendisiyle gurur duyuyodur şu an çok da hoşuna gitmiştir emin ol, Türk kızının beyin sistemi garip olduğu için bu tür şeylere teşekkür etmek yerine tam tersi sinirlenmiş gibi yapar ve hoşuna gittiğini asla belli etmez veya aradan saçma sapan bir kelimeyi cımbızla alıp onun üzerine kafa yorar paranoya yapar suçu da sana atar, sayfalarca yazarım böyle çok doluyum, tavsiyem asla kafana takma :D

Son düzenleme:
çok haklısınız..bir gün batıya ertesi gün doğuya bakıyorlar :D ne düşündükleri belli değil..

Batıya doğuya baksalar tamam:DNereye baktıkları belli değil:D:D

Sende kızların pesınde koşma onlar senın peşinde koşsun.Güzelsin yada değilsin de olur biter bu kadar basit;)

EDERİNDEN FAZLA DEĞER SOYTARIYI KRAL EDER. Ne kadar çok peşinden çok koşarsan o kadar hızlı kaçar. Bi ara bi kıza çok mesaj atıyodum seni seviyorum falan sonra atmadım sonra gelen mesaja cevap vermedim noldu bi problem mi var neden cevap vermiyosun. Eskiden o bana cevap vermiyodu... Bundan ne anlarsanız artık...

EDERİNDEN FAZLA DEĞER SOYTARIYI KRAL EDER. Ne kadar çok peşinden çok koşarsan o kadar hızlı kaçar. Bi ara bi kıza çok mesaj atıyodum seni seviyorum falan sonra atmadım sonra gelen mesaja cevap vermedim noldu bi problem mi var neden cevap vermiyosun. Eskiden o bana cevap vermiyodu... Bundan ne anlarsanız artık...

Ben buna çok iyi birşey derdimde uygun olmaz burası.

Klasik Türk kızı tripleri. Bırakın biraz biz onların peşinde koşçağımıza,onlar bizim peşimizde koşsun. Türk erkeklerin hatasıda çok, yüz veriyoruz veriyoruz. Sonra havalara giriyorlar,haydi bakim indir indirebilirsen.

Back
Yukarı