Freedom1
Üye
Yeni üye oldum bu yüzden bu bölüme konu açabiliyorum.Yaş 15 boy : 1.75 .kilo : 74.
Eminim benim yaşımdayken kız kavgasına felan girmişsinizdir , bir kavga oldu ve fena dayak yedim
, zaten artık ne zaman bir kavga görsem bu olay aklıma gelir yolumu değiştiririm
.Artık kendimi savunmak konusunda biraz daha iyi olmak istiyorum seneye yaz a boksa yazılcam bu zamana kadar yapabileceğim sporlarla uğraşmak istiyorum ama boyumun uzamasının durmasını istemiyorum şu an hergün 4x5 (20) şınav.30x3 (90) düz mekik çekiyorum.Onun dışında bugün biraz yorgundum yapamadım , 4800 metre koşu var .Kol kaslarımın biraz daha belirgenleşmesini istiyorum , ama boyun uzaması durmayacak şekilde ne hareketler önerirsiniz ? Dumbell alıyım mı? Bu boy uzamasını engeller mi ?Gerçi sadece kol ile çalıştığım için dumbell'ı boy uzamasını engellemeyecektir mantıken.Ama bu konularda uzman birisine sormak içimi rahatlatacaktır.
Ayrıca karın kası çıkması için six pack felan , %7 oranına ulaşmak gerçekten gerekli mi ?
Eminim benim yaşımdayken kız kavgasına felan girmişsinizdir , bir kavga oldu ve fena dayak yedim

Ayrıca karın kası çıkması için six pack felan , %7 oranına ulaşmak gerçekten gerekli mi ?