Darksafir2
Üye
Selam dostlarım, normalde çok iyi bir dost-arkadaşım lakin bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı yani teklif geldi-ettim vs. ama genel olarak hiç olmadı yani hep bir şeyler çıktı ya kafalar uymadı gibisinden. Lisede tanıştığım bir kız vardı onunla 3 sene beraberdik kafa dengiydik falan ben sonradan ona karşı farklı düşündüm yani aslında duygulara engel olunmaz ama çok çabaladım olmasın diye ve gerçekten ondan hoşlanır oldum bunun nedeni sanırım bu yaşıma kadar ki bu duyguyu tatmayışım olabilir mi? Bu kıza açıldım arkadaşlığımız bitti sonrasında üniversitede bir kızla tanıştım ama bununla dost olurum diyordum 2 senemiz oldu hala ve a'dan z'ye her şeyimiz konuşuluyor kardeş gibiyiz ailesinin bilmediği şeyleri bana söylüyor ve geçenlerde bir erkekle olan bir şeyleri anlattı ve gerçekten rahatsız oldum yine mi lisedeki kız gibi oluyor anlamadım gerçekten kötü hissediyorum çünkü bunu ona yapmak istemiyorum zaten 3 senelik bir ilişkim bitmişti dağılmıştım yani uzun zaman. Ben tüm bunları sevgilimin olmamasına bağlıyorum çünkü o duyguyu hiç almayıp samimi olduğun kişiyle olabileceğine inanıyorum sanırım ama tekrar diyorum bu kıza karşı lisedeki gibi duygularla yaklaşmadım ya da beslemedim. Şuan da da öyle bir şey yok ancak bana böyle sevgili muhabbetleri açınca ben rahatsız oluyorum gerçekten bunlar olsun istemiyorum. Dün gece de düşündüm ve acaba ona verdiğim saygı-sevgi ve değerden dolayı koruma içgüdüsü müdür? Çünkü bir ilişkisinde bende vardım ve mutsuz oldu hayata küstü o mutsuz olunca bende oldum yani 5 ay kötüydü bende 5 ay onun gibi kötü oldum. Sizce de böyle olabilir mi yani koruma içgüdüsü müdür çünkü zarar görmesini hiç istemiyorum ve hiç sevgilisi olsun da istemiyorum nedeni bu mudur sizce?