TheBlack_D-D_
Üye
Bir arkadaşımın hesabı bu. Diğer hesabımı unuttum 2006da üye olmuştum. Neyse arkadaşlar direk konuya gireyim ben. Ayın 19unde kız arkadaşımla ilişkiye girdik ama anal olarak. Neyse anal olarak girdik falan orada bir sıkıntı yok. Fakat ön tarafla temas oldu yani sürterek ilişki. Kız arkadaşım üstteyken yani sürttük falan ama boşalmadım. Belki ondan önce zevk suyu gelmiştir ama bilmiyorum. Onun dışında anal seks yaptıktan sonra içine değil dışarı boşaldım yatağa falan geldi. Kız arkadaşım hamile olabileceğinden korkuyor. Pek ihtimal yok ama adeti gecikti ondan dolayı çok korkuyor. Geçen ay ayın 9unda adet gördü o da 9 gün gecikmeli olarak. Bu şekilde hamile kalınmaması lazım sonuçta öne boşalmadım sadece temas oldu sadece. Biliyorsunuz adet belirtileriyle hamilelik belirtileri hemen hemen aynı. Karın bel ağrısı baş ağrısı ateş falan bunları herzaman yaşıyordu fakat çok korkuyo(ruz). Tuvalete de sık sık çıktığını söyledi. Arkadaşlar ne yapacağımı şaşırdım bir yardımcı olun butarz olaylar başına gelen var mı ? Hamile kalmış olabilir mi kendisi. Soğuk kanlı davranıyorum ama içten içe endişeden kendi kendimi yiyorum. Bir yardım edin