kıyafet altından vücut belli olmuyor

arkadaşlar boyum 1.74-175 kilom 69-70civarı istediğim vücuda yaklaştım fakat kıyafetin altından vücut hacimsiz duruyor? sizce kilom az mı? yağ oranım düşük bu arada, yani karın kaslarım falan belli oluyor.

Son düzenleme:
kanatlar belirgin ise dar tişört vs giyerek üçgenliği belli edersin .. diğer şekilde hacimlenmen lazım

70 kg lık bir vücudun nasıl belli olmasını bekliyorsun

hacimsiz durmuyor zaten hacimsiz bir vücudun var

Bunu hakaret kabul ettim:) bende 72 kiloyum gayette belli oluyor. Ama benim boyum 1.70.

Neyse arkadaşın sorusuna gelicek olursak vücudun belli olup olmamasına çok takma bence ama çok istiyosan sporcular için dar t-shirt ve giyim satan yerlere bak.

Ya bu konuları bence hiç kafana takma. Başka biri senin üstüne bakarak sporcu olduğunu anlayamaz zaten. Benimlede okulda dalga geçerlerdi böyle mi kas yaptın diyo. Kıyafetten belli olmuyodu. Ama bi aqua parka gitmiştik işte o zaman göğüs sırtı falan görünce adamlar kesti zırvalamayı. Bence kafana takma önemli olan her zaman insanın içi :D boşuna söylememişler lafı dimi (:

Dar giyinmiyceksen mecbur plajda gezer gibi soyunuk gezicen egon için haha:D

1.90 boyundayım kilomda 93 yıllardır sporun içindeyim ama t-shirt, gömlek veya hafif dar kazak giymemişsem sadece iri bir insan olarak gözüktüğümü sanıyorum boyumun etkisiyle üçgen duruş gözüküyor sadece.çok kafana takma zaten hiç bir zaman istediğin gibi göründüğünü iddaa etmiyceksin hep biraz daha üçgen olsam kollar daha iyi olsa daha iyi olurum yada göğüs biraz daha şişse zırh gibi durur diyceksin o yüzden sporunu yap görüceksin daha iyi olucaksın.iyi çalışmalar.

Jason Stathamda biraz bol t shirt giyince kasları belli olmuyor hatta stallonede rocky 3 filminde takım elbise giymiş normal vücudu olan biri gibi gözüküyordu 1.75 boy 70 kilo olan biride zaten hacimli görünmez

Back
Yukarı