Öncelikle herkese merhabalar. 7-8 ay önce bir spor merkezine yazıldım. Çok sıkı bir diyet 3 haftalık animal cut ve 1 aylık Carnitine kullanımıyla beraber yaklasık 4 ayda yağ oranım %32 den %17 ye düşürebildim. 108 kilodan 88 kiloya düştüm. Ancak sporu dersler yuzunden bırakmak zounda kaldım 3 ayda 3 kilo aldım bu ara yine dikkat etmeye çalısıyorum yürüyüş mekik şınavt squat tarzı hareketleri ewde yapıyorum. Ancak eskisi gibi kilo veremiyorum çünkü beslenmem bozuk. Bu sene gireceğim öss sınavına çok iyi bir şekilde çalışıyorum ve kafamı kaşıycak vaktim yok. Size sormak istedigim 6ay sonra bodye yeniden başlıycam ve bu seferki hedefim yağ oranını %7-8 lere indirmek çok fit vücut yapmak. En iyi supplement kombinesi nedir? Hydroxit cut animal cut bir çok supplement ismi geçiyor fakat en iyi yağ yakıcı ve yanında kilo aldırmıycak kas yapımı biraz arttırsa bana yeticek kaliteli bir protein tozu sormak istedim sizlere.
Yazım biraz uzun oldu kusura bakmayın okuyupta cevap yazan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Yazım biraz uzun oldu kusura bakmayın okuyupta cevap yazan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.