Kısıtlı şartlarda vucut geliştirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Wigle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Wigle

Üye
Merhaba herkese forumu eskidende takip edip açtıgım konular vardı fakat spora iki sene civarı ara verince giriş bilgilerimide unutup yeni hesap açtım
Okul iş derken 2 senelik bi boşluk olmuş ve yeniden başlama kararı verdim çok profesyonel olmamak kaydıyla bişeyler yapmak istiyorum kendimce.
Boy 182 kilo 73
Değerli forum sakinlerine danışmak istedigim bi konu var işten geliş saatim eve 9 civarı oluyor yemek yiyip yapmayı denedim ama iki ssaate bekleyim diyince 11 oluyor ve üşeniyorum aç karnına da performans anlamında pek iyi hissetmiyorum evde dambıl setlerim ve barfiks demirim var haftada 3 4 gün full vucut girmeyi düşünüyorum çünkü çok kasamayacagım için 3 günde çalışsın istiyorum program ve beslenme konusunda yardım istiyorum umarım anlatabilmişimdir:)

Bende işden gelince 2 saat çalışıyorum. Yemek yemem, yaklaşık 1 saat dinlenme vs. ile geçer, bu arada 1 büyük kupa cafe si bol bir latte (yani kahveli süt ), son 20 dakkada da preworks leri alıp, başlarım. Antreman sırasında da bol su vs. ile biter. Sütlü protein içip dooru yataa dinlenmeye. Sabah anca dinlenmiş olurum.

https://www.bodyforumtr.com/threads/body-buildinge-yeni-başlayanlar-İçin-program.4738/ program bu uyguladım ve faydasını gördüm.
Benim 3 4 yıl aralıklıda olsa spor geçmişim yani temelim var program spor salonu için geçerli benimki biraz amatör evde çalışmak için beslenme konusunda etkili ama sindirimi kolay başlangıç menüsü istiyorum işten çıkarken şunu yiyip eve gidince direk başlayım yada evde aparatif menü ile dambıl barfik antreantrem geçmek istiyorum
[DOUBLEPOST=1519764720][/DOUBLEPOST]
Bende işden gelince 2 saat çalışıyorum. Yemek yemem, yaklaşık 1 saat dinlenme vs. ile geçer, bu arada 1 büyük kupa cafe si bol bir latte (yani kahveli süt ), son 20 dakkada da preworks leri alıp, başlarım. Antreman sırasında da bol su vs. ile biter. Sütlü protein içip dooru yataa dinlenmeye. Sabah anca dinlenmiş olurum.
Sporunuzu evdemi yapıyosunuz hocam ve bende yemekten sonra 1 2 dark etmiyo üstüme çok ağırlık çöküyo kendimi zorladıgım günler de bian önce bitsin istiyorum halsizlik çok oluyo işimde çok yorucu degil aslında

Göğüs kafesin fizyolojik olarak dar yapıda ise bu ağrı olur.Özellikle dips hareketi ,göğüs kafesi çevresinde,diğer hareketlere nazaran daha fazla stress bindiriyor.

[DOUBLEPOST=1519764720][/DOUBLEPOST]
Sporunuzu evdemi yapıyosunuz hocam ve bende yemekten sonra 1 2 dark etmiyo üstüme çok ağırlık çöküyo kendimi zorladıgım günler de bian önce bitsin istiyorum halsizlik çok oluyo işimde çok yorucu degil aslında
Spro günü yemek yemem, onun yerine kafeinde oldukca canlılık veriyor. Artı creatin + b-alenin + arjinin karışımıda yeterli enerjiyi veriyor. Sende sanki psikolojik yorgunluk var, onu kırman lazım.

Spro günü yemek yemem, onun yerine kafeinde oldukca canlılık veriyor. Artı creatin + b-alenin + arjinin karışımıda yeterli enerjiyi veriyor. Sende sanki psikolojik yorgunluk var, onu kırman lazım.
Arkadaşın dediği supplementleri kullanabilirsin ve ayriyeten işe 9da geliyorsan ogün hazirla ve 7 de ye o 2 saatlik acigida beklememek zorunda olursun isten ciktiginda 9da direk salona gidersin

Yorgunluga gelirsek bu biraz motivasyonla alakali bende cok yorgun oldugum gunlerde salona giderdim kahvemi icip o demirlere asildigimda ayilip saglam bir sekilde bitiriyordum

Back
Yukarı