Kırbaçlı Danny Boy

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hogan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgili Lady.V.Vivien ;

Öncelikle iltifatların için teşekkür ederim ,

Bu arada o kadar tipsiz değilim yahu :) yani ne bilim ben çirkin olarak düşünmedim hiç kendimi , ama olabilir sanırım tipsizim :)

Bu arada sen de eminim ki tipsiz değilsindir o kadar kötü olma kendin hakkında :)

Saygılarımla , Danny Boy ...

Sevgili Lady.V.Vivien ;

Öncelikle iltifatların için teşekkür ederim ,

Bu arada o kadar tipsiz değilim yahu :) yani ne bilim ben çirkin olarak düşünmedim hiç kendimi , ama olabilir sanırım tipsizim :)

Bu arada sen de eminim ki tipsiz değilsindir o kadar kötü olma kendin hakkında :)

yok ben tipsiz demedim beklenti yüksek oldu o anlamda.

benim de tipsizliğim geçici bir kaç ay sonra bana tipsiz diyenin başında tuğla kırarım.:D

yahu ne var bunda Danny Boy eğleniyor işte birde kadınlarda şunu görüyorum kendileri tipsizdir karşılarındaki erkeğe istediklerini derler ancak yarın öbür gün buraya kendi fotoğrafını yada videosunu koysalar sende az bir eleştiri yapsan beklentimden az çıktı o kadarda güzel değilsiniz desen ortalık karışır:)

kızları kaldıralım kızları dövelim :D iyi olmuş valla yalnız başlık yanlış. Kırbaçlı değil halatlı Danny Boy. Halatı nerden buldunuz o da ayrı bir şey :)

kızları kaldıralım kızları dövelim :D iyi olmuş valla yalnız başlık yanlış. Kırbaçlı değil halatlı Danny Boy. Halatı nerden buldunuz o da ayrı bir şey :)

Kauss bilgine :) baska baslikta anlatti sagolsun :)

hahaah :) anlatmadım dimi olayı :)

Hogan ve R10 ile bulultuk neyse takıldık falan hogan bizi metrobüse bırakıcaktık , tam arabaya doğru yürürken 2-3 genc erkek ve kız bır reklam tabelasının ustundekı halata asıldılar derken halat koptu bende yerden aldım tabi gençler uzaklaştı olayın gerisi zaten video :)

yahu ne var bunda Danny Boy eğleniyor işte birde kadınlarda şunu görüyorum kendileri tipsizdir karşılarındaki erkeğe istediklerini derler ancak yarın öbür gün buraya kendi fotoğrafını yada videosunu koysalar sende az bir eleştiri yapsan beklentimden az çıktı o kadarda güzel değilsiniz desen ortalık karışır:)

Fotoğrafımı koyduğum zaman istediğiniz eleştiriyi yapabilirsiniz yani ben öyle kompleksli biri değilim kendimle gayet barışığım.

Sevgili hogan ;

Zaten kendiyle isteyen istediği kadar barışık olsun çirkinsen çirkinsindir , yada şişmansan şişmansındır , kendimizle barışık olmamız sadece kendimizi kandırmak olur :)

Bunu senle zaten test ettik mesela çirkin kızlara bakmıyoruz ama belkide içinde çok barışıktırlar ama bu bizi ilgilendirmiyor :D

Mesela sende biliyorsun benim kadar umursamaz barışık birisi olamaz ama bu asla beni 6 packli yapmıyor :)

Bunlar biraz bahane :) şişmanım ama kendimle barışığım yada çirkinim ama kendimi seviyorum , adama hadi ooordaannn braakkk yaa derler :)

Aeon_Flux çok sert, kırıcı ve ön yargılısın forumda ki tavrın çok sert gerçekten " Antonio Banderas gibi bişey çıkıcak sanmıştım" felan yazmışsın Danny boy hakkında.
Bunu yazan birinin Kim Kardashian/Alexandra Stan ya da ne biliyim Adriana lima gibi birşey olması lazım.Bence başkalarına benzetme ya da karşılaştırma yapmadan önce kendine bakmalısın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimseyi hayal filan etmedim yani öyle kızlarla çıktım böyle kızlarla çıktım yazılarını görünce heralde Antonio Banderas gibi biri diye düşünmüştüm.

O kadar araştırma yapmışsın dediğin 40 sn filan sürdü resimleri bulmak .Aaaa pardon size üniversitede bilişim alanında eğitim gördüğümü söylemeyi unutmuşum. Benim için böyle şeyleri bulmak pek zor değil yani. Ayrıca kimseye hakaret etmedim kel değilmi yani neyse onu söyledim. Fodulda kısa boylu demek bunun hakaret neresinde .

Siz karşınızdakini önce kırıyosunuz sonra biz bişey söylediğimiz zaman savunmaya geçiyosunuz. Ben çirkin filan değilim ayrıca ...

Sevgili Aeon_Flux ;

Yapma yahu :)

Kusura bakma biz cahiliz senin yanında gerçekten sen nelerin eğitimini alıyorsun öyle vay canına ,

Bilişimin kralı forumda Hogan yani yapmayalım ,

Bu arada ben seninle asla kıyaslama yapmam sen gerçekten de fazla eğitim görmüşsün bana göre , ben senin yanında hiçbir şeyim ,

İnsan bu tarz bir şey yazarken en azından profillere bakar olmadı bir araştırma yapar o kişi hakkında , eğitim konusunda ne yazsan ancak güleriz biz burada sana :)

Tamam tama hadi kabul ettim yendin beni eğitim seviyesinde zaten yerlerde sürüklendim şu anda :)

Ben senin yerinde olsam az egomu kontrol ederim en azından rezil olma ...

Son düzenleme:
Videoyu izleyince pek şaşırmadım. Danny boyun normal hali yani :D Bir gece benide alın mekanları gösterin öğretin bişiler kız kaldırma falan. daha genç, cahiliz :D

bu kıyaslamayı kim yapıyormuş gerçekten merak ettim doğrusu yoksa ben mi fazla cahilim :) bi kere erkek farklı klasmanlarda kıyaslanır kadın başka siz erkek ve kadının bacaklarını kıyaslayabilir misiniz ve ya başka bi yerlerini :) kısa bir örnekle açıklıyım bu bir HAMMER H3 ile honda civic i karşılaştırmakla aşağı yukarı aynı şey :) fazla uzatmayalım mesaj ulaştı . saygılar :)

şuna cevap yazmam gerek konu dışı yapmak istemesem de. sanatçılar demiştim. sanatçılar kıyaslama yapıyorsa kıyaslanabilir demektir, nokta. (polemik için değil cevaba gerek yok)

Sevgili Aeon_Flux ;

Yapma yahu :)

Kusura bakma biz cahiliz senin yanında gerçekten sen nelerin eğitimini alıyorsun öyle vay canına ,

Bilişimin kralı forumda Hogan yani yapmayalım ,

Bu arada ben seninle asla kıyaslama yapmam sen gerçekten de fazla eğitim görmüşsün bana göre , ben senin yanında hiçbir şeyim ,

İnsan bu tarz bir şey yazarken en azından profillere bakar olmadı bir araştırma yapar o kişi hakkında , eğitim konusunda ne yazsan ancak güleriz biz burada sana :)

Tamam tama hadi kabul ettim yendin beni eğitim seviyesinde zaten yerlerde sürüklendim şu anda :)

Ben senin yerinde olsam az egomu kontrol ederim en azından rezil olma ...

Bilişim okuduğumu kendimi üstün göstermek için söylemedim resimleri bulmak zor olmadı yani bu benim işim zaten onu anlatmak için yazmıştım. Karşındakinin ne demek istediğini anlamadan ve düşünmeden konuşuyosun. insanları diplomalarına bakarak derecelendirmek hiç bana göre bişey değil.

Zaten son mesajınla hakkında yanılmadığımı da anlamış oldum.

Artık işime dönmeliyim daha fazla konuşmanın manası yok yani.

Son düzenleme:
Herkese selamlar,

Bu baslık altındaki yorumlarını okudum, hos olmayan ifade iceren mesajları editledim, off topic ve polemikleri de sildim.

Bu baslık altında yorum yapan bazı arkadaslar anlasılan belli bir egitim seviyesine sahip, aklı basında kisiler ancak yaptıkları bazı yorumlar sınırda geziyor. Uyarıda bulunuyorum, yorumları ile karsı tarafı rencide eden üyelerimiz bir kac günlük ceza alacaklar.

Back
Yukarı