Merhabalar ben lazer epilasyon yaptırdım 2 seans.Acıkcası oldukca canınız yanıyor. Soğutma vs.. hepsi hikaye anlıyacağınız.Lazer verildiğinde lastik parçması gibi bi acı olacak denildi. Açıkcası ben elektrik yemiş gibi oldum. her verdiğinde lazeri gerçekten oldukça acı veriyor. Aşırı derece canınız yanıyor. Lazer epilasyon sonra hafif kızarıklık olacak 1 saate kadar kızarıklık geçer dediler. İlk olduğum akşam resmen denizde aşırı yanıp akşamı vucudunuz nasıl yanıyorsa o duyguyu yaşıyorsunuz.2. seans tan sonra yaptırmadım. Ardından sir ağda ile almaya çalıştım kendim. Gerçekten onda da acı hissediyorsunuz ama lazerden daha az diye bilirim. ancak epilasyonuda kendi başınıza vücüdunuzun tüm bölününe yapamama imkanının olmaması. Sırt ,ense gibi alanları kendi başınız yapma imkanı yok. farklı sitelerde ısrarla sormama rağmen anladığım kadarıyla bu işi yani sir ağda ile epilasyon işini yapan salon yada ismi her ise o tarz biyerede açıkcası ulaşmadım. kanatim sir ağda ile bir iki seans sonrası bu işin daha acısız hale getirerek uzun bir vadede bitkisel ilaçlar ile destekleyerek tamamen yok edilemeden istenilen asgari seviyeye ulaşılabileceği.Herkese bu uğraşta başarılar diliyorum.