Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daha öncede buna benzer bir konu açmıştım net bir cevap alamadığım için konuyu değişik bir biçimde açıyorum
kışa 7.ayıma girdiğimde bulk için kombinasyon yapmayı düşünüyorum hocama danıştığımda öğrenci olmasan İso mass extreme gainer alrdın ama öğrenci olduğun için whey + bcaa kombinasyonu iyi olur dedi marka olarakta ultimate %100 whey protein (değerleri optimum gold standart tan daha iyidir) bcaa içinde ultimate bcaa 12.000 powder önerdi sizce nasıl kullanmış arkadaşlar yada kötüyse alternatif kombinasyon yazan olursa sevinirim
ultimate'in bcaa 12000'i ve Isostar'ına vereceğin parayla zaten "4.6 kg iso mass extreme gainer" alabilirsin
bu arada iso massı da kesinlikle tavsiye ederim. pahalı dersen optimum serious mass öneririm. Protein tozu olarak da isostar yerine "nutrex muscle infosion black" ya da "muscletech nitrotech hardcore pro" öneririm...bcaa olarak da weider bcaa'sı önericem ama öğrenciye göre değil pek onun yerine gaspari bcaa işini görür
antreman sonrasına dekstroz da eklemeni öneririm hacim için.
whey olarak iso star almayacağım yanlış okudun heralde ultimate prostar %100 whey fiyat 160 bcaa 12000 ine 100 lira gibi bir fiyatı var . iso mass extreme gainer alırsam yien yanında bcaa almam gerekicek çünkü içindeki bcaa oranı çok düşük bu arada iso mass yerine optimum serious mass al yazmışsın ciddimisin bu konuda bilmiyorum şaka yaptın farz ediyorum iso mass ın ve serious mass ın içeriğini bile bir kişi ikisini kıyaslamaz bile