KİLO ALMAK İÇİN BESLENME PROGRAMIM NASIL ?

sizce yeterlimi zayıfım ona göre cevap ?

• BENCE GAYET YETERLİ

• BENCE YETERSİZ

• NORMAL

Results are only viewable after voting.
SELAM MERABA ABİLERİM KARDEŞLERİM KISACA BESLENME PROGRAMIMI YAZICAM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM . BOY 1.88 KİLO 67 ..
SABAH KAH: 3-4 YUMURTA - YULAF - SÜT- PEYNİR
ARA : ELMA
12- 1 : ÖĞLE: MAKARNA YADA PİLAV- ÇORBA - KÖFTE - PATATES - MANTI - SALATA
15. : 3.ÖĞÜN : MAKARNA - TAVUK (VEYA GÖĞÜS)
ANTREMAN SONRASI SHAKE YULAFLI SSÜTLÜ MUZLU
19 : ANT SONRASI 4.ÖĞÜN : MAKARNA YADA PİLAV - TAVUK VEYA YERİNE GÖĞÜS VEYA PATATES
ARA : MEYVE
YATMADAN ÖNCE 9-10 GİBİ BİR TABAK TEKRAR MAKARNA YADA PATATES - LOR PEYNİRİ
BU PROGRAM VE HAFTADA 2- 3 GÜN ANTREMAN LA İSTEDİĞİM VUCÜDA KAVUŞURUM İNŞALLAH YORUMLARINIZ NELERDİR ? ÖĞÜNLER HEP BİRER TABAK PİLAV YADA MAKARNA . TAVUK VEYA GÖĞÜS DE BİR ER PARÇA .[DOUBLEPOST=1475502331][/DOUBLEPOST]ADMİN VE BİLGİLİ KİŞİLERDEN YARDIM BEKLİYORUM ANTREMANDA DA İKİ BÖLGE ÇALIŞIYORUM BAZEN 4 ÖĞÜNDE YEDİĞİM OLUYOR .

Güzel program antremandan önce makarna bulgur pilavı vb. Kesin olmalı spordaki enerji için 4.öğünü de antrenman bittikten 1 saat içinde tüketmeye çalış bir de bu yazdıklarının kalorilerini bi hesaplarmısın bir diğer nokta yağlanma oluyor ise (her hafta kendini gözlemle fotoğraf çek) kaloriyi 100-300 azalt vücut tipine göre

E2003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

önce hedefim kilo almak biraz hacimlendiğimi kilo aldığımı göreyim ona göre düzenlicem beslenme düzenimi ilk önceliğim kilo almak sporla beraber tabi

Back
Yukarı