• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kürek kemiklerimi kesip atmak istiyorum

Kürek kemiklerimin dışarda olması bende büyük bir özgüven eksikliği sağlıyor ve kötü görünüyor bana bir şeyler önerin bundan önce daha kötü durumdaydı barfiks şınavla bu kadar düzeltebildim
fd8d7938e2799883b3b7bf23960eace7.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kürek kemiklerimin dışarda olması bende büyük bir özgüven eksikliği sağlıyor ve kötü görünüyor bana bir şeyler önerin bundan önce daha kötü durumdaydı barfiks şınavla bu kadar düzeltebildim
fd8d7938e2799883b3b7bf23960eace7.jpg

Barfikse devam et
Salona gitmiyorsan ;
3gun ara ile Barfiks ve sinav yap (barfiks normal sekilde cekmelisin avuc ici karsiya bakmali omuz genisliginden biraz acik sekilde tut) Calistigin gunler protein alimini arttir.
Spor yeni baslamissin gordugum daha yolun var

Pek bilgi vermemissin gendinle ilgili bukardcik yazabildim oyuzden

Kusura bakma yaşım 18 4 ay kardiyoyla birlikle vg yaptım ama daha çok amacım zayıflamaktı 8 kilo verdim şu an 68 kiloyum boyum 182. 13 tane nizami barfiks çekebiliyorum omuzdan daha geniş avuçlar karşıya bakarken yani yeni sporcuyum denebilir. 2 gündür evde şınav barfiks mekik squata başladım 1 ay böyle devam edicem daha sonra üniversiteye gittiğim şehirde 1 sene kesintisiz vg yapmayı düşünüyorum protein ile birlikte

Bu fotoda öyle aman aman kötü görünen bir yer göremedim, ancak arka omuz ve sırt kaslarınızı büyütürseniz sıkıntınız gidecektir.

Çözüm arayıp durmayın bu senin vücut yapınla alakalı bunu değiştiremezsin. Nasıl her insanın burnu bir olmuyorsa vücudunda da farklılıklar gösterebilir.

şınavı geç, barfiks yap ve kas kütleni arttır zamanla geçer.

Tanrı Türk'ü korusun.

Dediğin kadar kötü değil ki kardeşim sana öyle geliyor her insan vücudunda bi yerini begenmez :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dostum sırtındaki kas kütlen arttıkça sırt kasların dışarı çıkar o da dengeler... aslında herkesin böyle sırtı ama sen kafaya takmışsın biraz ondan öyle geliyor sana sırtın belin falan güzel... çalışmana bak :D

Back
Yukarı