Tecrübeli birileri kür ile ilgili muhakkak yorum yapacaktır, tren miktarı abartı geldi bana. Geçmişiniz hakkında biraz daha fazla şey paylaşabilirseniz ? Kaçıncı kürünüz olduğunu söylerseniz ve mümkünse fotoğraf alabilirsek eminim ki daha faydalı olacaktır.
3. kür'üm diğerleri deca idi pek istediğim şeyi alamadım yani birazda piskolojik bozukluk yapıyor taktırinizdir su atınca. daha parça ve susuz bir vücut istiyorum .
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/995970_10151794446801797_1984872939_n.jpg
soldaki kişi benim
size birşey diyim mi...? ölümüne gidiyorum... :') sadece bana trende alabileceğim en iyi çalışma programını tavsiye edin...
Calisma derken antreman programi istiyorsan basligini kilitleyecegim.
ya siz beni anlamyorsunuz ya. hepiniz laf olsun torba dolsuna konuşuyorsunuz vereceğiniz 2 cevap var
trenbolon kürü için dersiniz kardeş pramit iyi gider bu kürde ilk 1 1.5 ay onu dene yada dersiniz ağır gir az tekrar maximum ağırlık bu daha iyi gider ne bu herkezer kafasına göre bişe yazıyor. yukarda insan gibi soru sormuşuz adam gibi cevap atacağınıza kendinizi bişe sanmalar falan. hepiniz mi süpersiniz yoksa ben mi mantıksız bişe soruyorum . bura vg sitesi değil mi?
ya adam gibi cevap verin yada vermeyin...
tren kullanmadım 1000 milyara yakın para verecem. istiyorum ki sağlam girim tavsiyeler alim. siz işin laga lugasındasınız. ayıp size
ya siz beni anlamyorsunuz ya. hepiniz laf olsun torba dolsuna konuşuyorsunuz vereceğiniz 2 cevap var
trenbolon kürü için dersiniz kardeş pramit iyi gider bu kürde ilk 1 1.5 ay onu dene yada dersiniz ağır gir az tekrar maximum ağırlık bu daha iyi gider ne bu herkezer kafasına göre bişe yazıyor. yukarda insan gibi soru sormuşuz adam gibi cevap atacağınıza kendinizi bişe sanmalar falan. hepiniz mi süpersiniz yoksa ben mi mantıksız bişe soruyorum . bura vg sitesi değil mi?
ya adam gibi cevap verin yada vermeyin...
tren kullanmadım 1000 milyara yakın para verecem. istiyorum ki sağlam girim tavsiyeler alim. siz işin laga lugasındasınız. ayıp size
ilaca göre antrenman olmaz önce onu öğren.. 2. si BİN MİLYAR a yakın parayı veriyosan bize ne anlamadım kime veriyosan ondan al antrenman tavsiyesini.
Sen bu kafayla zaten ölüme gidiyosun merak etme![]()