kür zamanı.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kitone

Yeni Üye
600 ml trenbolon + 500 testo +200 boldenon

boy 1.80 kilo 83 yaş 22
bu kürde en iyi program seçisi hangisi? en iyi performans alabileceğim?
beslenmede sıkıntı yok...

Tecrübeli birileri kür ile ilgili muhakkak yorum yapacaktır, tren miktarı abartı geldi bana. Geçmişiniz hakkında biraz daha fazla şey paylaşabilirseniz ? Kaçıncı kürünüz olduğunu söylerseniz ve mümkünse fotoğraf alabilirsek eminim ki daha faydalı olacaktır.

Tecrübeli birileri kür ile ilgili muhakkak yorum yapacaktır, tren miktarı abartı geldi bana. Geçmişiniz hakkında biraz daha fazla şey paylaşabilirseniz ? Kaçıncı kürünüz olduğunu söylerseniz ve mümkünse fotoğraf alabilirsek eminim ki daha faydalı olacaktır.

3. kür'üm diğerleri deca idi pek istediğim şeyi alamadım yani birazda piskolojik bozukluk yapıyor taktırinizdir su atınca. daha parça ve susuz bir vücut istiyorum .

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/995970_10151794446801797_1984872939_n.jpg
soldaki kişi benim

600 mg tren vurursan vede o tren orjinalsa heralde kurşuna kafa atarsın.

tren bolde li kür örneği

Tren 10 hafta sabit 200 mg
Bolde ilk 6 hafta 400 mg son 6 hafta 600 mg
Testo sabit 250 yada 500 mg 12 hafta

size birşey diyim mi...? ölümüne gidiyorum... :') sadece bana trende alabileceğim en iyi çalışma programını tavsiye edin...

program değil beyler bu kürde hangi antreman türü iyi gider yani patlatcı etkiye diyorum pramit düşünüyorum. fikrinizi alim yoksa ağır program mı 4*6 gibi? tavsiye almaya çalışıyorum millet laga luga yapıyor. bişe soramıcaksak niye açtınız bu formu?

ya siz beni anlamyorsunuz ya. hepiniz laf olsun torba dolsuna konuşuyorsunuz vereceğiniz 2 cevap var
trenbolon kürü için dersiniz kardeş pramit iyi gider bu kürde ilk 1 1.5 ay onu dene yada dersiniz ağır gir az tekrar maximum ağırlık bu daha iyi gider ne bu herkezer kafasına göre bişe yazıyor. yukarda insan gibi soru sormuşuz adam gibi cevap atacağınıza kendinizi bişe sanmalar falan. hepiniz mi süpersiniz yoksa ben mi mantıksız bişe soruyorum . bura vg sitesi değil mi?
ya adam gibi cevap verin yada vermeyin...
tren kullanmadım 1000 milyara yakın para verecem. istiyorum ki sağlam girim tavsiyeler alim. siz işin laga lugasındasınız. ayıp size

ya siz beni anlamyorsunuz ya. hepiniz laf olsun torba dolsuna konuşuyorsunuz vereceğiniz 2 cevap var
trenbolon kürü için dersiniz kardeş pramit iyi gider bu kürde ilk 1 1.5 ay onu dene yada dersiniz ağır gir az tekrar maximum ağırlık bu daha iyi gider ne bu herkezer kafasına göre bişe yazıyor. yukarda insan gibi soru sormuşuz adam gibi cevap atacağınıza kendinizi bişe sanmalar falan. hepiniz mi süpersiniz yoksa ben mi mantıksız bişe soruyorum . bura vg sitesi değil mi?
tren kullanmadım 1000 milyara yakın para verecem. istiyorum ki sağlam girim tavsiyeler alim. siz işin laga lugasındasınız. ayıp size

ilaca göre antrenman olmaz önce onu öğren.. 2. si BİN MİLYAR a yakın parayı veriyosan bize ne anlamadım kime veriyosan ondan al antrenman tavsiyesini.

Sen bu kafayla zaten ölüme gidiyosun merak etme :D

para var huzur var

Sert çalış kürdeyken.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı