kür etkı ettı 175 kg 1 tekrar bench press

2.ye basayım dedim daha rahat çıktı 1 haftada 177.5 kg gelir halostestin sonradan etki yapıyor bide çok tekrardan tek tekrara geçiş süreci 4 hafta ama 2 haftada hallettim halostestin ile şu kür bitsin 2-3 ay sonra 2.kürü yapıcam stazanol mu neydi yanında trenbolon yapıcam seneye gürhan bey yarışma yapar hazır olalım :D Allah utandırmasın:)

yok Tanrı gibi hissetmiyorum imanım sağlam Allah'a şükür:) 16 yaşının sonlarında başladım 5 yıl oldu 4 seneside tam dolu doyum noktasına geldim yaşta 22 nin dolmasına 4 ay kaldı steroid kullanma yaşı 21 22 civarı değilmiydi:) 21 altı olsam size hak verirrdim evet çok erken daha steroid için küçüğüm derdim:)
Hyr kullanma yasi 25. Bizim endokrin sistemimiz beynimiz fln 21 22 de tam gelisimini tamamlamiyor.

Hyr kullanma yasi 25. Bizim endokrin sistemimiz beynimiz fln 21 22 de tam gelisimini tamamlamiyor.
25 derken 10 yaşında da 15 yaşında da ergenliğe giren var :D yani herşeyi farklı olan vücutlarımız varken tam olarak 25 yaş demek aşırı saçma :D
yaklaşık deseniz hadi neysede :D kimisi 23 de gelişimi tamamlar kimisi 25 de :D

kullanma yaşı diye bir şey yoktur normal şartlarda kimse kullanmamalıdır
hangi yaş olursa olsun öldürücü riskleri vardır bu riskler palavra falan değildir bazı insanlar böyle düşünüyor çünkü bilmiyorlar
ben kullanan bir sürü insanın ne durumlara düştüğünü yakından biliyorum eğer istesem anında kullanma imkanım var ancak tercih etmem asla
ancak ve ancak çok büyük hedefleri olan insanların tercihi olabilir

Back
Yukarı