berkay7743
Özel Üye
ya steroid anladımda supplementlerden ne zarar gordun abıcım bıktım bunu anlatmakta millete supplementler zararsızdırProfesyonel olsam bile birgün asla steroid suplement kullanmıycam
ya steroid anladımda supplementlerden ne zarar gordun abıcım bıktım bunu anlatmakta millete supplementler zararsızdırProfesyonel olsam bile birgün asla steroid suplement kullanmıycam
ya steroid anladımda supplementlerden ne zarar gordun abıcım bıktım bunu anlatmakta millete supplementler zararsızdır
Hyr kullanma yasi 25. Bizim endokrin sistemimiz beynimiz fln 21 22 de tam gelisimini tamamlamiyor.yok Tanrı gibi hissetmiyorum imanım sağlam Allah'a şükür16 yaşının sonlarında başladım 5 yıl oldu 4 seneside tam dolu doyum noktasına geldim yaşta 22 nin dolmasına 4 ay kaldı steroid kullanma yaşı 21 22 civarı değilmiydi
21 altı olsam size hak verirrdim evet çok erken daha steroid için küçüğüm derdim
![]()
25 derken 10 yaşında da 15 yaşında da ergenliğe giren varHyr kullanma yasi 25. Bizim endokrin sistemimiz beynimiz fln 21 22 de tam gelisimini tamamlamiyor.
o is oyle kolay mi saniyorsun?25 derken 10 yaşında da 15 yaşında da ergenliğe giren varyani herşeyi farklı olan vücutlarımız varken tam olarak 25 yaş demek aşırı saçma
yaklaşık deseniz hadi neysedekimisi 23 de gelişimi tamamlar kimisi 25 de
![]()