kür etkı ettı 175 kg 1 tekrar bench press

Bu ağırlığı kaldırırken hiç arkanda destekleyecek biri yok , destekten kastım ilk kaldırış 10 cm ve birşey olur felan diye , hacı rep maxı artırmayı denerken aman diyim arkanda adam olsun , yani 185 denerken felan.

hiç yan etki yaşadınız mı yaşadıysanız neler? bu arada çok suplement denemiştiniz bir şey sormak istiyorum
Amix Maximum GH kullandınız mı kullandıysanız etkisi nedir yada hakkında bir bilginiz var mı

Ne kuru yapiyosun ?
deca testo halostestın[DOUBLEPOST=1464803732][/DOUBLEPOST]
hiç yan etki yaşadınız mı yaşadıysanız neler? bu arada çok suplement denemiştiniz bir şey sormak istiyorum
Amix Maximum GH kullandınız mı kullandıysanız etkisi nedir yada hakkında bir bilginiz var mı
onu kullanmadım ama peek ışe yarayan markada deıl dandık urun bıraz duymustum yerine animal stak kullanın universalın

Diğer konudaki yorumu görmüştümde :D kas kütlesi arttıkça kilolarda artar reis merak etme :D
Bide cidden arkanda birisi yokken iyi cesaret :D kaldıramadığın ağırlıkta ne yapıyosun ? :)

Halotestinle kendini tanri gibi hissediyo musun? :) halotestin ve tren ile kendini tanri gibi hissediyo insanlar genelde bole soyluyorlar. bu arada yasin 21 bu hormonlari kullanman icin kucuksun umarim biliyosundur ben yine hatirlatiyim dedim

Halotestinle kendini tanri gibi hissediyo musun? :) halotestin ve tren ile kendini tanri gibi hissediyo insanlar geneldeıle soyluyorlar. bu arada yasin 21 bu hormonlari kullanman icin kucusu umarim biliyosundur ben yine hatirlatiyim dedim
yok Tanrı gibi hissetmiyorum imanım sağlam Allah'a şükür:) 16 yaşının sonlarında başladım 5 yıl oldu 4 seneside tam dolu doyum noktasına geldim yaşta 22 nin dolmasına 4 ay kaldı steroid kullanma yaşı 21 22 civarı değilmiydi:) 21 altı olsam size hak verirrdim evet çok erken daha steroid için küçüğüm derdim:)

Back
Yukarı