1.25 lıklerle artırıyorum o yüzden sıkıntı olmadı hiçBu ağırlığı kaldırırken hiç arkanda destekleyecek biri yok , destekten kastım ilk kaldırış 10 cm ve birşey olur felan diye , hacı rep maxı artırmayı denerken aman diyim arkanda adam olsun , yani 185 denerken felan.
deca testo halostestın[DOUBLEPOST=1464803732][/DOUBLEPOST]Ne kuru yapiyosun ?
onu kullanmadım ama peek ışe yarayan markada deıl dandık urun bıraz duymustum yerine animal stak kullanın universalınhiç yan etki yaşadınız mı yaşadıysanız neler? bu arada çok suplement denemiştiniz bir şey sormak istiyorum
Amix Maximum GH kullandınız mı kullandıysanız etkisi nedir yada hakkında bir bilginiz var mı
altından cıkıyom koruyor demırlerDiğer konudaki yorumu görmüştümdekas kütlesi arttıkça kilolarda artar reis merak etme
Bide cidden arkanda birisi yokken iyi cesaretkaldıramadığın ağırlıkta ne yapıyosun ?
![]()
yok Tanrı gibi hissetmiyorum imanım sağlam Allah'a şükürHalotestinle kendini tanri gibi hissediyo musun?halotestin ve tren ile kendini tanri gibi hissediyo insanlar geneldeıle soyluyorlar. bu arada yasin 21 bu hormonlari kullanman icin kucusu umarim biliyosundur ben yine hatirlatiyim dedim
senin seçimin tabi ama kesin konuşmaProfesyonel olsam bile birgün asla steroid suplement kullanmıycam