kürün 4.haftasindayim elim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bio ları 3 bölmüştüm sabah öğle akşam ve saatleri oynuyordu aynı saatte değil bunu bilmiyordum beslenme ise sorunsuz 5 öğün hergün tavuk ton makarna 3x30 protein tozu suplamentler v.s ek beslenme ve bol meyve tüketiyorum

Hapları aldığın saatleri sabitle, belki o zaman kürün verimi artar. Bir de protein miktarını kg başına 3 gr a çıkarırsan iyi olur, 4gr a çıkarırsan mükemmel olur. :)

tamam üstad bunlara bi ayar çekerim kg başına 4 alırım sorun değil ürünlerim stokta var zaten yığmıştım maddi sonra beni zorlamasın diye önceden koydum kenara eyvallah sağolasın

bide sadece aminoyu tr den alırım oda arkadaşım almanyadan getirttiriyor ve bütün trye o veriyor vita life aminosu 400 tablet 35 euro optimum pro nasıl veya cell tech

Kullandığın markalar gayet kaliteli. Ben Hardline Whey Pro kullanıyorum. Tr'de bulabileceğin kalite mallar arasında bence hem feci ucuzzzz(1,5kg 80yetele). Alacaksan kesinlikle cell tech al. Vitalife da iyidir ama cell tech çok daha iyidir...

tamam cell tech diğerlerine göre daha pahalı ama kalite sadece tereddüt etmiştim ama sende onaylıyorsan mesele yok ;) cell tech yeni bir ürünü var pump diye abi adamı resmen şişiriyormuş degidede reklamını gördüm adama hava hortumu ile şişiriyorlar kaliteyi öyle anlatmak istemişler

hsd dedi:
tamam cell tech diğerlerine göre daha pahalı ama kalite sadece tereddüt etmiştim ama sende onaylıyorsan mesele yok ;) cell tech yeni bir ürünü var pump diye abi adamı resmen şişiriyormuş degidede reklamını gördüm adama hava hortumu ile şişiriyorlar kaliteyi öyle anlatmak istemişler
Peki hortumu neresinden takmışlar?

fatihhan1988 dedi:
n olursa olsun "iğnede dahil" hiç bi şey sağlıgından onemli değil tawsiyem doktorun dediğini uygula.

ilk mesajın ne zaman atıldığına bakar mısın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı