Küçük Ağırlıklarla Uğraşıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RocKuN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

RocKuN

Üye
Merhaba

İstasyonlarda çalışınca sorun yok ama barlarla dumbbellarla çalışınca az ağırlıklar alıyorum hep elime...

Bench de 5+5 kg (Bar) çalışıyorum dumbbell flyda 10+10 dumbbell mesela,
Barbel Curl 2,5 + 2,5 kg (Z-bar) Dumbbellarla 7.5-8 kg....

65 kg'yim.Kilo almak isteyen birisi için bu ağırlıklar sorun olur mu ?
Hacim de alabilirmiyim yoksa sadece parçalarmıyım vücudu ?
Asıl amacım parçalı bir vücut zaten ama 65 kilomu +70 yapmak istiyorum.

Arttırabiliyorsan Arttır düşük ağırlıklarla pek hacim yapamassın.Bu arada Hacim olmadan parçalı vücüd güzel olmuyor

kendimden örnek vereyim. ben de dumbbell fly'ı 10kg ile çalışıyorum ama 60kg bench pressi rahat yapabiliyorum 10 tekrar.senin o kadar düşük yapman ilginç.barbell curl'u de düşük yapıyorsun ama sanırım hammer curl,scott curl,alternative curl,concentration curl'u falan 7-8kg ile yapıyorsun. ben de o civarlarda yapıyorum ama barbell curl 25kg yapıyorum.çok garip bir durum seninkisi :)

bu agırlıklarla ısınma yapılır ancak ama kılona göre normal bence ılerde arttırırsın acele edıp agılıkların altına gırmek bence faydadan cok zarar getıtrır vucuda kaldırabılecegın max agırlıkla calıs

Peki artırdıkça tekrar sayım düşerse bunu nasıl değerlendirirsiniz ? Daha mı iyi olur ?

İlk aylardaysan hocan programında setleri genellikle 2*10 veya 3*10 yapmıştır.İleriki aylarda bu değişecektir.Mesela ben Bench Presi 12-10-8-8 olarak basıyorum ağırlığı arttırarak tekrar sayısını azaltıyorum ama acele etme herşey zamanla

İlk aylardaysan hocan programında setleri genellikle 2*10 veya 3*10 yapmıştır.İleriki aylarda bu değişecektir.Mesela ben Bench Presi 12-10-8-8 olarak basıyorum ağırlığı arttırarak tekrar sayısını azaltıyorum ama acele etme herşey zamanla

Üniversitenin salonuna gidiyorum ve burda program çıkarmak paralı zaten Besyo'dan öğrenciler duruyo ahım şahım bir hocası yok o yüzden forum daha yararlı benim için...

kilo almaya çalışma,kas kütleni artırmaya bak.kol,omuz ve göğüste 8-8-8-10 tekrar yap,her sette kası iyice zorlamalısın.baktın 1-2 tekrar daha çıkarabilicek gücün var,o zaman o tekrarları da yap,yapabildiğin kadar yap. son 2 tekrarı çok zor çıkartman lazım,onun için kiloyu doğru seç

Üniversitenin salonuna gidiyorum ve burda program çıkarmak paralı zaten Besyo'dan öğrenciler duruyo ahım şahım bir hocası yok o yüzden forum daha yararlı benim için...

Benim ilk ayda kullandığım Progamı Özelden yazarım sana

kilo almaya çalışma,kas kütleni artırmaya bak.kol,omuz ve göğüste 8-8-8-10 tekrar yap,her sette kası iyice zorlamalısın.baktın 1-2 tekrar daha çıkarabilicek gücün var,o zaman o tekrarları da yap,yapabildiğin kadar yap. son 2 tekrarı çok zor çıkartman lazım,onun için kiloyu doğru seç

kilo almaktan kastım kas kütlesi zaten,başka nasıl olcak ki ?

Back
Yukarı