kötü geçen antrenman

van_damme34

Yeni Üye
bazen yorgunluk bazen konsantrasyon eksikligi yüzünden verim alamadıgımız antrenmanlar olur. bu durum sonrasında salondan çıkıp eve doğru yol aldıgınızda nasıl bi ruh halinde oluyorsunuz?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:25 ----------

hırsınızı azminizi kaybetmemek için nasıl motive oluyorsunuz.

Benim tek motivasyon cümlem var çok etkili ama burada söyleyemem.Bence herkes kişisel motivasyon kaynakları bulmalı.O Zaman çok etkili oluyor.

iyi bi antreman yapamayınca yemek filan yiyesim gelmiyor açıkcası :D O akşam hayvan gibi yiyesim geliyor çünkü iyi bi antreman yapamadım sağlam yesemde bi + olmıyacağını düşünüyorum :D Ha ama yiyor muyum hayır :D Bi dahaki antremana daha sağlam çalışmam gerektiği filan düşünüyorum :D

:D bende hep şunu diyorum ben nerde yanlış yaptım :D cevapları tabi ki buldum hatalarımdan ders çıkardım yorgun olduguma inandıgım gün spor yapmıyorum önceleri hep aynı hatayı tekrarlıyordum sonra kendimi dışarı atıyordum sahil kenarında hava almak iyi gelio yoksa toparlanmam çook zor oluo :D

Boyle bir durum olursa aynanın karsısına gecip vucuduma bakıyorum(tabi belli bir ısık acısıyla her bolgeyi belli edecek sekilde) bosamı calıstım diyip bastan baslıyorum :)

gün içinde iş yerinde patron ile yada girl friend' le tartışmış olup kendimi salona atınca, stresi siniri ağırlıklardan çıkartırım. sert antrenman sonunda evin yolunu tutup anahtarı kapının deliğine sokamıycak hale gelmek. ters giden şeyleri kendi lehine kullanmak yüksek motivasyon sağlıyor.

kendini güney sahillerinde plajda haya edebilirsin seni süzen 100 lerce göz arasın da güneşlenirken.. yada iyice megaloman olarak discoda dans ederken kızların üstünü çıkar, çıkar tezahüratlarıyla
hayal gücünde sınır yok..

Back
Yukarı