mcyaralıbodyci
Üye
Benim bir kız arkadaşım vardı.Kıza yan gözle hiç bir zaman bakmıyordum.Bi sevgilisi vardı.Aynı sınıftaydık sevgilisi kızı aldattı ve kız ondan ayrıldı ve benim bi arka sırama oturdu lisede.Ve biz kızla çok yakın arkadaş olduk.Kıza kötü niyetle bakmıyordum sadece arkadaşım gibi görüyordum.Ve çok güzel konular konuşuyorduk bir takım sıkıntılarımızı konuşuyorduk.Benim de bir sevdiğim oldu bende Misal Sevdiğime bende karşılık bulamadım gibisinden bu yeni arkadaşımla çok mutluydum.Çok eğlenceli bir kızdı.Ama diğer kızlar ve diğer erkekler bizi çok kıskandılar benim kıza hiç kötü niyetin olmadığı halde kıza yavşadığımı söylemişler kıza ve kız da saf buna inanmış bende bende benim yanımda söylediler.Ve bende çok sinirlendim.O kızla konuşuyorduk internette dedi ben hep onlaydım asla seninle olmam dedi bende sana benim sana yavşadığımı söylediler dedim öyle bir şey yok dedim ama inanmadı.Beni engelledi daha da görüşmüyoruz kızı dolduruşa getirdiler bu yüzden arkadaşımdan oldum ne yapmalıyım arkadaşlar yapmalıyım kız şimdi bandırmada ve bana çok uzak