Kötü alışkanlığınız yada sevmediğiniz..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
paranoyak biriym. yere tükürürüm. dikkatsizim. daha çok var bunları sevmiyorum elbette ama düzeltmek içinde bi çaba sarfetmiyorum.

guardbody dedi:
vucuttaki elektrolıt dengesını kurmak için en başta doktorlar tarafından kola onerılmektedır.buda benden tek faydalı bilgisi olsun kolanın.
Evet elektirolit dengeside biz sporcular için çok önemli aşırı atımlarda vucudun dengesi bozuluyor biz ant larda fazla attığımız için genelde sporcularda bozuk çıkabiliyor ve önerilen meyve muz

Tek kötü alışkanlığım maddesel anlamda sigaraydı 1 senedir içmiyorum.Şimdi kötü alışkanlık addettiğim tek olayım yemek arasında 0,5 litre yada daha fazla su içmem.Sigarayı bıraktım bunu bırakamadım. Az yemek yememe neden oluyor.Aslında fazla yerim ama neden daha fazla olmasın?

kötü alışkanlık değil de kötü halde alışamamazlık : mide antrenmanlarını çok ihmal ediyorum

CURL dedi:
kötü alışkanlık değil de kötü halde alışamamazlık : mide antrenmanlarını çok ihmal ediyorum
aynısı bende de var.her antrenman sonrası bugün çok yoruldum mideyi yarın yaparım , evde yaparım diyerek geçiyorum.sonuç 1 aydır mideye dokunmuyorum.salonda mideme dokunan çocuğun yorumu " anaaaa!... bunda da göbek varmış ".ha birde şu var 1-1,5 ay çalışıp salonu bırakıyorum. 2 hafta sonra tekrar başlıyorum ama ne fayda.2 ileri 1 geri haydi Allah( mehter marşı yankılanıyor kulaklarımda ,media playerda ferda anıl yarkından ayrılmayalım parçası çalıyor bir yandan da.

odnamok dedi:
mastertrainer dedi:
ben bu işten önce ailemden dolayı esnaflık yaptım pepsi bayisiydim.en fazla 2 hafta dayanabildim...yaşasın pepsi-cola!!!
cola içerdiği maddelerden dolayı vücudun yediğimiz besinlerden karbonhidrat-protein-vitamin emilimini azalttığı diye biliyorum bende ne yazık ki.. :cry:

Arkadaşlar boşverin pepsiyi coca colayı içeçeksek cola turka içelim hem o da güzel değil mi? Amerika'ya gitmesin para.

Merak etme içtiğin ColaTurka'nın parası da başka yere gitmiyor, o da Fethullah amcanın cebine giriyor. Aynı şey yani, iyisimi hiç içmeyelim. Mis gibi ayranımız var onu içelim ,uper

Excursion dedi:
odnamok dedi:
mastertrainer dedi:
ben bu işten önce ailemden dolayı esnaflık yaptım pepsi bayisiydim.en fazla 2 hafta dayanabildim...yaşasın pepsi-cola!!!
cola içerdiği maddelerden dolayı vücudun yediğimiz besinlerden karbonhidrat-protein-vitamin emilimini azalttığı diye biliyorum bende ne yazık ki.. :cry:

Arkadaşlar boşverin pepsiyi coca colayı içeçeksek cola turka içelim hem o da güzel değil mi? Amerika'ya gitmesin para.

Merak etme içtiğin ColaTurka'nın parası da başka yere gitmiyor, o da Fethullah amcanın cebine giriyor. Aynı şey yani, iyisimi hiç içmeyelim. Mis gibi ayranımız var onu içelim ,uper
bu cümlelerini kanıtlayacak somut verilerin var mı?varsa koy ortaya bizde bilelim.senin sayende İÇİM SÜT- İÇİM AYRAN gibi ürünleride kullanmayız.bu cümleleri kanıtlayacak somut verilerin yoksa sağa sola çamur atma derim.

kim dedi:
Excursion dedi:
odnamok dedi:
mastertrainer dedi:

bu cümlelerini kanıtlayacak somut verilerin var mı?varsa koy ortaya bizde bilelim.senin sayende İÇİM SÜT- İÇİM AYRAN gibi ürünleride kullanmayız.bu cümleleri kanıtlayacak somut verilerin yoksa sağa sola çamur atma derim.

ben katılıyorum boxer e siz bi googleye girip,cola colanın anlamı yazıp aratınız bakalım karsınıza ne cıkacak

konu kitlenmistir.konu yu tuttunuz nereye getirdiniz.kurallari okuyun.

11 Irkçı, Politik, Dini baskı içeren mesajların sahipleri siteden uyarılmaksızın uzaklaştırılacaklardır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı