strongman siz yine iisiniz benm bi ark var bi oturuşta içiyo 2.5lt.cocugu görsen bi deri bi kemik kalöış.içöiycem diyo ama yine dayanamıyo.bağımlılık yapıyo galibaStRoNgMaN dedi:günde standart 2.5 lt kola bitiriyoruz....(iki kisi)
little_huge dedi:strongman siz yine iisiniz benm bi ark var bi oturuşta içiyo 2.5lt.cocugu görsen bi deri bi kemik kalöış.içöiycem diyo ama yine dayanamıyo.bağımlılık yapıyo galibaStRoNgMaN dedi:günde standart 2.5 lt kola bitiriyoruz....(iki kisi)![]()
mastertrainer dedi:ben bu işten önce ailemden dolayı esnaflık yaptım pepsi bayisiydim.en fazla 2 hafta dayanabildim...yaşasın pepsi-cola!!!
cola içerdiği maddelerden dolayı vücudun yediğimiz besinlerden karbonhidrat-protein-vitamin emilimini azalttığı diye biliyorum bende ne yazık ki.. :cry:
bende katılıyorum iş sadece colayla bitmiyo daha neler var amerikaya giden :cry:FleXoR dedi:colaylamı kurtaracaksın paraları o zaman bilgisayarda alma yada amerikaya giden paranın yanında cola nın lafı bile olmaz
pronator dedi:ben kolayı pek fazla sevmem ama ayrana bayılırım.
kim dedi:şimdi ayrıntısını hatırlamıyorum bir dergide okumuştum ünlü body hocalarından biri şöyle diyordu; sigara içen,alkol kullanan birini çalıştırırım ama karbondioksit içeren içecekleri kullanan birini asla çalıştırmam.Bildiğim kadarıyla asitli içecekler vücudun protein sindirimini durduruyor.belki sizinde başınıza gelmiştir akşam kola içtikten sonra sabah midede bir şişlikle uyanılır. kolanın içeriği hakkında da özel bir hastanenin bashekiminden duyduklarım çok içacı değil;kolanın özünün meyan kökü olduğunu , meyan kökünde farelerin yuva yaptığını ve kola üretiminde bunların temizlenmesine çok dikkat edilmediğini biliyormusunuz bilmem.Ayrıca coca cola yada pepsi içerek ABD ye destek olduğumuz bir gerçek.Tabi pekçok üründe koladan daha fazla ABD ye katkıda bulunuyor olabiliriz ama en azından herşeyden vazgeçemesek bile ( bilgisayar , cep telefonu gibi)elimizden geldiği kadar kola gibi basit bir içeceği terketmemiz mümkün.Tamamen olmasa da elimizden geldiği kadar tepkimizi koymaya çalışalım.Mümkün mertebe ABD ürünlerinden uzak kalalım ( çok deli mesaj verdim.
ben cola turka içelim demedim zaten ben hiç kola içeyelim derim.Aman dostlar ayran içelim ayrı düşmeyelim.soda+ayran'a kim hayır diyebilir ki (Kim benim ama bu kimdeki kim ben değilim).veyron dedi:kim dedi:şimdi ayrıntısını hatırlamıyorum bir dergide okumuştum ünlü body hocalarından biri şöyle diyordu; sigara içen,alkol kullanan birini çalıştırırım ama karbondioksit içeren içecekleri kullanan birini asla çalıştırmam.Bildiğim kadarıyla asitli içecekler vücudun protein sindirimini durduruyor.belki sizinde başınıza gelmiştir akşam kola içtikten sonra sabah midede bir şişlikle uyanılır. kolanın içeriği hakkında da özel bir hastanenin bashekiminden duyduklarım çok içacı değil;kolanın özünün meyan kökü olduğunu , meyan kökünde farelerin yuva yaptığını ve kola üretiminde bunların temizlenmesine çok dikkat edilmediğini biliyormusunuz bilmem.Ayrıca coca cola yada pepsi içerek ABD ye destek olduğumuz bir gerçek.Tabi pekçok üründe koladan daha fazla ABD ye katkıda bulunuyor olabiliriz ama en azından herşeyden vazgeçemesek bile ( bilgisayar , cep telefonu gibi)elimizden geldiği kadar kola gibi basit bir içeceği terketmemiz mümkün.Tamamen olmasa da elimizden geldiği kadar tepkimizi koymaya çalışalım.Mümkün mertebe ABD ürünlerinden uzak kalalım ( çok deli mesaj verdim.
konuyu dağıtmak gibi olmasın ama cola nın zararlı olduğu bi gerçek dünyanın bazı yerlerinde yasaklanmış olmasıda bunun bir göstergesi.ama amerikan mallarını içmeyin demişsin iyide türkler daha iyisini yaptıda içmedikmi cola turka gibi şekerli suya para verceğime coca cola içerim ( cola yı ağzıma sürmem misal amaçlı ) en iyisi ayran yada soda+ayran![]()