Köpek Sahipleri kimler????

Roidrage´dede var sanirim..

57372693241ece7c945584.jpg

Ve forumdaki diger üye PUMP´dada vardi bildigim kadariyla yanliz rednosedu sanirim yaniliyormuyum PUMP ?

Bende bi aralar almayi dusunuyordum, ama yer yok :) yoksa ya kangal yada bi pitbull almayi cok isterdim..

bunlar tehlikeli işler tırstım bakmak çok zor olmalı birde bazen sahiplerinin başına inanılmaz dertler açabiliyorlar izliyoruz

hsd

bu køpekler tek sahibleri tehlikeli yapiyor køpekleri iyi besle cok iyi olurlar insanlara dream bir kac resim eklesene buraya køpeklerinden dobberman ve pitbull gørmek istiyorum ;)

PUMP dedi:
hsd

bu køpekler tek sahibleri tehlikeli yapiyor køpekleri iyi besle cok iyi olurlar insanlara dream bir kac resim eklesene buraya køpeklerinden dobberman ve pitbull gørmek istiyorum ;)

doru bu hayvanların bu kdr saldırgan olmasının sebebi sahipleri yoksa akıllı uslu pitbull larda var :)

kausal

køpek sahibleri yaziyor kedi deyil

dream ve pit resim ekleyemezmisiniz su køpeklere iyice gørmek istiyorum :D

Re: selam

es es dedi:
köpek sivas kangaldir,tek kelimeyle mükemmel bir dost

Bir gun kesinlikle Kangal koyunden getirtecegim buraya, Sivasta zaten kangaldan baska kopek yok

ben de ''rotweıler danua'' kırması wardı 70 kilo, 92 cm boy :( 1.5 yıl içinde 6 kiye saldırdı, elimdeki zincirli tasmayı kırıp malesef bir kaç kişiyi ısırdı, başıma büyük dertler açtı. cok agrasif köpekti. bendede suç oldugunu düşünmüyorum hayvanın içinde vardı yani

dominic dedi:
ben de ''rotweıler danua'' kırması wardı 70 kilo, 92 cm boy :( 1.5 yıl içinde 6 kiye saldırdı, elimdeki zincirli tasmayı kırıp malesef bir kaç kişiyi ısırdı, başıma büyük dertler açtı. cok agrasif köpekti. bendede suç oldugunu düşünmüyorum hayvanın içinde vardı yani

peki türkiyedeki saldirgan köpeklere ne yaparlar ? burada cogu zaman öldürürler... sahipleri degil tabiki. Ayrica isiran köpegin sahibinden tazminat alinir, ve köpek sahipleri köpegi icin sigorta alir ayni arabalara alindigi gibi :)

despo sigorta olayı çok güzel.
ısırılan kişiye ve kişilerin tazminat davası açmadan bütün masraflarını karşıladık. ısırılan kişilerin birkaçı zaten aynı ofıste bulunan çalışan şahıslar oldugu için fazla sorun teşkil etmedi :D köpek sahibi işyeri sahabi olduğu için.

Back
Yukarı