Arkadaşlar acana yüzde 28 lik proteini olan köpek maması 1,5 kilo 8,5 milyon içinde sürüyle vitamin mineral var fikri olan varmı?
değildir herhalde.akçakaya dedi:yoksa bizim içinmi düşündün :shock:
Yanlış anlaşılma olmasın, hakaret etme olayı falan yokakçakaya dedi:yoksa bizim içinmi düşündün :shock:
conanthebarbarian dedi:Yanlış anlaşılma olmasın, hakaret etme olayı falan yokakçakaya dedi:yoksa bizim içinmi düşündün :shock:Bizim salonda bi eleman söyledi dereceli bi tanıdığı paso yiyomuş valla amma şaşırdınız ama ha
DaFFy dedi:Allah'ın verdiği onca nimet bitti de sıra köpek mamasına mı geldi??? Allah, kullanana da kullanmayı düşünene de AKIL FİKİR versin!!! Bu başlığı da ''konu dışı''na taşıyorum, ''beslenme'' bölümünde bulunması abes kaçıyor.
Fiyat bakımından beleş weider dağıtılıyosa o başkasarc4stic dedi:conanthebarbarian dedi:Yanlış anlaşılma olmasın, hakaret etme olayı falan yokakçakaya dedi:yoksa bizim içinmi düşündün :shock:Bizim salonda bi eleman söyledi dereceli bi tanıdığı paso yiyomuş valla amma şaşırdınız ama ha
Duymuştumda yani ne gerek var![]()
Ben birkaç tane ağzıma attım tadı kötü ve çok yağşıymış ayrıca insan sindirimi için falan uygun değilmiş proje yattı :cry: deneme dostumJöNTürK dedi:Denemek lazımhem yulaf ezmesinide eşşeklere verirlermiş eskiden ewde sorduğumda babannem o cewabı verdi :?
:lol: :lol: :lol: Tüh beaa yazık oldu projeye ne heveslerle başlamıştık bunaconanthebarbarian dedi:Ben birkaç tane ağzıma attım tadı kötü ve çok yağşıymış ayrıca insan sindirimi için falan uygun değilmiş proje yattı :cry: deneme dostumJöNTürK dedi:Denemek lazımhem yulaf ezmesinide eşşeklere verirlermiş eskiden ewde sorduğumda babannem o cewabı verdi :?