Köpeği Olanlar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozleyis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim 1.5yaşında bir Golden Retriever'ım var adı Ronnie :) tabiki Ronnie Coleman'dan geliyor .

SİPSİ
2 yaşında erkek Tiger Boxer

Birinci fotoğraf ilk geldiği gün çekildi
İkinci fotoğraf 5-6 ay önce çekildi
Üçüncü fotoğraf ise Sipsi'nin "Sipsinator" olmuş hali..:)

Eklentiler

• IMG_4547.jpg
    IMG_4547.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 388
  • HPIM2195.jpg
    HPIM2195.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 415
  • Sipsinator.jpg
    Sipsinator.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 394
sen nası ısırdın onu hocam ya :D hahaha felaket resim 2.

biraz bacak calıssa iyi olur :)

gerçekten hepinizin köpekleri çok hoş.. ben de düşünmeye başladım köpek almayı, fakat bahçem yok apartmanda oturuyorum.. Hayvana işkence gibi olur diye düşünüyorum:( kararsızım..

SİPSİ
2 yaşında erkek Tiger Boxer

Birinci fotoğraf ilk geldiği gün çekildi
İkinci fotoğraf 5-6 ay önce çekildi
Üçüncü fotoğraf ise Sipsi'nin "Sipsinator" olmuş hali..:)

hehe aynı çarşaftan bende de var :lol:

benim de pittbulum olmuştu maalesef mahallede bir çocuğa saldırdığından uyutmak zorunda kaldık o günden beri köpek bile sevemiyorum :(

bu bizim ufaklık hamur.
iki aylık shar pei.

Eklentiler

• DSC00067 (600 x 450).jpg
    DSC00067 (600 x 450).jpg
    10,5 KB · Görüntüleme: 377
  • DSC00074 (600 x 450).jpg
    DSC00074 (600 x 450).jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 390
  • DSC00079 (600 x 450).jpg
    DSC00079 (600 x 450).jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 403
Küçüklüğünden itibaren beslediğim bir ingiliz kurtu roadfighter cinsi bir köpeğim vardı [Rex] malesef artık birzaman sonra bakamaz hale geldim aşıları falan baktım çok boş bırakmaya başladım hayvanı ve 3yıl sonra babamın arkadaşının çiftliğe verdik,arada görüyorum,hala omuzlarıma atıyor patilerini! =]...

biraz bacak calıssa iyi olur :)

gerçekten hepinizin köpekleri çok hoş.. ben de düşünmeye başladım köpek almayı, fakat bahçem yok apartmanda oturuyorum.. Hayvana işkence gibi olur diye düşünüyorum:( kararsızım..

aslında sık sık bacak çalıştrıyordum hatta biraz amino asit verdiğim bile oluyordu:D Fotodan öyle gözükmüş sanırım.

Evde zor olur hiç girme derim. Masraflarını falan saymıyorum bile..

Son düzenleme:
En sevdiğim hayvan köpek eskiden bahçeli evimiz vardı bir ton köpek besledim sonra mütahit olayı şimdi apartmanda besleyemiyorum beslesemde ilgilenemem diye düşünüyorum ekonomim işim rayına otursun mutlaka besleyeceğim büyük köpek seviyorum bir havlasa apartmanı ayağa kaldırır..Şu anda balık malawi cikletleri besliyorum 1 tavşan var adı rıfkı 2 bıldırcınım var 1 adette muhabbet vardı adı rasimdi öldü...

Küçükken biraz fakirdik beslediğim köpeklerede et türü şeyler veremiyordum kasap çağırırdı bakardı gitmezdi kasabın et ve kemiklerini seçmek yerine benim sulu ekmeğe talim ederdi tabi kasap kemiği bana verir ben verirsem yerdi düşünüyorumda şimdi şu anda dünyada herkesin bir fiyatı olmaya başladı köpeğim hiç şikayet etmezdi şu an soruyorum size en yakın arkadaşım dediğiniz birine trilyonlar verseler şüpheniz olmasın terkedilirsiniz işte köpekler yapmaz öyle asla terketmezler sizi..En çokta sokak köpeklerine üzülüyorum..

Back
Yukarı