Arkadaslar şüphelendiğim bisey var jino doktora gideceğim ama once yorum almak istedim sizce jino muyum yağ mi ? Yas 34 kilo 88 boy 182 .bb başlayalı 3 ay oldu

Ne doktoruna gittin ?bugun ultrason çektirdim doktor meme degil dedi kas ve yağ Büyüklük sebebi dedi çıkık meme aileden Irsi gelen bisey dedi sonuç olarakta hormon testi çektirmem gerekmediğini düşünerek sormadim cunku meme dokusu yokmuş .bindan sonra bu memeyi nasıl sekle sokabiliriz yardımcı olabilecek var mi ?![]()
Plastik ve estetik cerrahiye gitmeni oneririm . Genel cerrahlae sadece jinekomastiyi alir gerisi umurlarinda degil.Estetik cerrahiler estetik olmasina bakar ama pahali olurlarGenel cerrahiye
Iyide jinokomasti yokmus ki niye gideyim?Plastik ve estetik cerrahiye gitmeni oneririm . Genel cerrahlae sadece jinekomastiyi alir gerisi umurlarinda degil.Estetik cerrahiler estetik olmasina bakar ama pahali olurlar
Estetik.ve plastik cerrahiden randevu al onlar sana gerekeni soyler
Valla kardesim uclari disari cikik ben okudum ama bilmiyorum tatmin etmedi beni.Beni etmesi onemli degil tabiki ama yine bi gozukmeni isterim.Ultrasona iki doktor baktı ve meme dokusu yok dedi . Siz iyi okumamışsanız Anlasilan jinokomasti yok sporla yani hangi hareketlerle demek istedim