Jinokomasti mi yağ mi?

Arkadaslar şüphelendiğim bisey var jino doktora gideceğim ama once yorum almak istedim sizce jino muyum yağ mi ? Yas 34 kilo 88 boy 182 .bb başlayalı 3 ay oldu
876a7710acfb862bf37eed218eb00a48.jpg
3a0d8f4116e7dfaa9c8146b9b9480acf.jpg
18dbeae5dd538a653ba33250297ee137.jpg

Çok az bir jinekomasti var testlerini yaptırıp östrojen oranını ölçükten sonra fazla ise nolvadex kullanmanı öneririm aynı sorun bendede vardı ameliyatta olabilirsin ama gerek kalmadı nolvadex falanda kullanmadım kas yapınca düzeldi uçları biraz büyük sadece yani yuvarlak kısmı kahverengi kısmı o kadar ama sarma şişkinlik kalmadı kas ile doldurunca ama testini yaptır ben yaptırmadım ama steroid kullanımında dikkat ettim ve nolvadex almıştım o yüzden gerek duymadım herhangi bir ilerleme yok şuan çünkü. Uçlarında elleyince yanma oluyorsa hormon bozukluğun büyük ölçüde devam ediyor olabilir ama yoksa az bir oranla yukarıda olabilir testlerde görülür zaten.

Yanıt icin teşekkürler aslında soyle doktor cok bisey yok dedi ama istersen bi ultrason çekelim dedi on gun sonra ultrason Sırası verdiler çekince göstericem doktora . Ama hormon testinden hic bahsetmedi .genel cerrahi Bölümü'ne gittim peki hormon testini hangi bölümde yaptırmam gerekiyor ?

Doktorundan mutlaka E2 testi istemelisin röngen ile jinekomasti anlaşılır tamamda hormon bozukluğu varsa bunu nasıl anlıcak ? endokrinolojiye gidiceksin estradiol isticeksin yani e2. Gitmişken FSH ve LH yede baktır aradan çıkmış olsun hepsi. Jinekomastinin birçok nedeni olabilir östrojen yüksekliği testosteron düşüklüğü prolaktin değerlerindede bozukluk olabilir, meme USG'de çektir tam olarak jinekomasti olup olmadığı teşhisi konsun.

78dfa1a351afa789274103e1b23646af.jpg
bugun ultrason çektirdim doktor meme degil dedi kas ve yağ Büyüklük sebebi dedi çıkık meme aileden Irsi gelen bisey dedi sonuç olarakta hormon testi çektirmem gerekmediğini düşünerek sormadim cunku meme dokusu yokmuş .bindan sonra bu memeyi nasıl sekle sokabiliriz yardımcı olabilecek var mi ?

78dfa1a351afa789274103e1b23646af.jpg
bugun ultrason çektirdim doktor meme degil dedi kas ve yağ Büyüklük sebebi dedi çıkık meme aileden Irsi gelen bisey dedi sonuç olarakta hormon testi çektirmem gerekmediğini düşünerek sormadim cunku meme dokusu yokmuş .bindan sonra bu memeyi nasıl sekle sokabiliriz yardımcı olabilecek var mi ?
Ne doktoruna gittin ?

Ulan, şurda iki tibbi kelam kapan herkes endokrolog olmus. Kunduraci gogsu de varmis hafif, biraz jinekomasti de varmis. Bilmeden neden kelam eder insan..

arkadaslar burasi body forumu estetik cerrah forumu degil...Adam jinekomasti yok diyor siz resmen zorla ameliyat yaptirtmak istiyorsunuz :D Dostum gogus kaslarini haftada 2 kez 3 er gun arayla calistirmani oneririm ve dips hareketini esirgeme antremanin sirasinda :)

Kardeşim sende jinekomasti yok sen spora asılırsan bu göğsü toparlarsın .o seni rahatsız eden bölümde herhangi bir sertlik var mı ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı