merhaba arkadaslar 3 4 aydır bu sporla uğraşıyorum yağ oranım oldukça yüksek ben %20 %25 arası tahmin ediyorum.. fotoğraflarımı ekledim göğüslerimde yağlanma var.. sizce jinekomastimiyim? Boy 1.89 kg 91
Ben bu sorunu yaşayıp ameliyat olmuş biri olarak biraz bilgi sahibiyim. Film çekilmeden birşey söylemek çok doğru olmaz ama pek de jinekomasti gibi durmuyor. Jinekomastinin 3 seviyesi var. Hafif-orta-yüksek. 2 de türü var. Biri sadece yağlanma diğeri meme dokusu. Sadece normal yağlanma ise yağ yakımı ile düzelebilir fakat meme dokusu ise önce hormon tedavisi sonra ameliyat gerek. Ameliyatı da ya liposuction ya da klasik keserek yapıyorlar.
Malesef, doktorların bir kısmı tamamen tüccar zihniyetine sahip olduğu için her gelen vakayı hemen ameliyat ediyorlar, yağ yakmayla geçmez diyorlar. Konuya takıldıysan gidip film ve test yaptır. Yağlanma mı yoksa hormonal mi öğren ona göre hareket et.
Ama durumunda vahim bir hal yok bence, önce yağ yüzdeni iyi bir düşür derim.
Ameliyatın da çeşitli sorunları olabiliyor, asimetri gibi.
merhaba arkadaslar 3 4 aydır bu sporla uğraşıyorum yağ oranım oldukça yüksek ben %20 %25 arası tahmin ediyorum.. fotoğraflarımı ekledim göğüslerimde yağlanma var.. sizce jinekomastimiyim? Boy 1.89 kg 91