Jinekomastim var, aldırayım mı ?

Merhaba abiler, 17 yaşında 184 cm boyunda 81 kilo ağırlığında bir liseliyim. 1-1,5 senedir spor yapıyorum ve spora başladığımda 103 kiloydum. Jinekomasti sorunum var ve aldırmakta kararsızım. Herhangi bir zararı var mıdır? Aranızda jinekomasti ameliyatı geçirmiş var mıdır? Aldırayım mı? Aldırmadan toparlanabilir mi ? Yorumlarsanız sevinirim.

bende oldugumu düşünüyorum fotoğraf atarsan herkez daha cok bilgilenir

bendeki bu soğukdaki hali bide sıcakda 2 kat oluyor

9XoMLr.jpg

Meme büyümesinin türüne göre degişir, sadece yağ dokusu büyümüş ise yağ oranını azaltarak sorunun üstesinden gelebilirsin. fakat yağ dokusunun yanında meme dokusu da oluşmuşsa bunun tek çözümü ameliyattır.
Hangisi olduğunu öğrenmek için muayene olmalısın, ultrason ile bakacaktır doktorun.
Basit bir operasyon bu korkmana gerek yok, saatler içinde kurtulabiliyorsun.

Jinekomasti tanısını doktorun koyduysa aldırmaktan başka şansın yok. Operasyon basit fakat bir miktar iz kalıyor. ileride vücudunu dahada geliştirdiğinde bu iz daha belirgin oluyor.

Meme büyümesinin türüne göre degişir, sadece yağ dokusu büyümüş ise yağ oranını azaltarak sorunun üstesinden gelebilirsin. fakat yağ dokusunun yanında meme dokusu da oluşmuşsa bunun tek çözümü ameliyattır.
Hangisi olduğunu öğrenmek için muayene olmalısın, ultrason ile bakacaktır doktorun.
Basit bir operasyon bu korkmana gerek yok, saatler içinde kurtulabiliyorsun.
muayene oldum, yağ doku olduğunu söyledi doktor, aldırmak çok kolay olduğu için aldırmak daha yakın geliyo bana şuan.
amma ve lakin acaba aldırmak sıkıntı yaratır mı? aldıran var mı diye merak ettim.

doktora sorsaydın keşke. nasıl cevap verelim şimdi. Hesap makinesi ile fotoğraf çekip yollamışsın. Bir şeyde belli olmuyorki :)

Back
Yukarı