kratosanonys
Üye
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG] arkadaslar Bu fototaflar suanki halim 181 bobouunda 76 kgyim bir süredir bu sporla uğraşıyorum suan bulkdayim mayista definasyona gircem onceki fottrafim sisman fotorafim
[/url][/IMG] bu sizce ben jinekomastimiyom cok k![]()
Resimler yuklenmemis geri yukluyorum[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG] arkadaslar Bu fototaflar suanki halim 181 bobouunda 76 kgyim bir süredir bu sporla uğraşıyorum suan bulkdayim mayista definasyona gircem onceki fottrafim sisman fotorafim
[/url][/IMG] bu sizce ben jinekomastimiyom cok kilo verdim hani topladi yone gogus ama ne biliyim degisik birsey![]()
Ama sanki gogusumun ucu boyle disari cikik eleyince topluyor.ama.normalde pamuk gibi degisikBence kesinlikle yok tamamen ergenlik doneminde bolgesel yaglanma olmus ve toparlamisin muhtesem degisiklik olmus ayrica guzel duruyor yinede icin rahatlamasi icin doktora gorunebilirsin
gelisim olmadan basari nasil olcak 2. Si ise burda ben gelisim varmi diye sormadimEtkili bir gelişim yok sadece değişim var başarılar![]()
Bende zaten eski fotoğrafınla şimdiki resimle kıyaslama yaptım şuanda değişim olmuş fakat vücut geliştirme sporunu zamanla gelişim gösterdiğinde bir gelişim olmuş diye yazardım ben o manada değişim olmuş dedim haklısın gelişim olmadan başarıda olmaz ben sadece durum değerlendirmesi yapmıştım sende sormadığını ifade etmişsin spor dada başarılargelisim olmadan basari nasil olcak 2. Si ise burda ben gelisim varmi diye sormadim
Bende var mı jinekomasti veya kundura göğsü ?Bence jinekomasti değilsin. Sende güvercin göğsü var sanırım. Göğüsünün altında belirgin bir kemik var bendeki gibi. yani herkeste var ama bizde daha belirgin. İnternette aratırsan abuk subuk resimler görürsün korkarsın, bu bir hastalık değil sadece yapı. Yani burun yapısı gibi düşün nasıl kemerli burun varsa buda böyle. Göğüs kemiği önde olunca, birazda dar omuzluysan o göğüs bölgesinde toplanıyor yağlar şekil bozukluğu oluyor. yağ oranını azaltıp kas oranın artınca güzel bir görünüme kavuşursun dert edecek birşey yok.
1 yil olmak uzetrKaç ayda oldu bu değişim?
Hahahaha soyle bir durum var abi simdi 76 kg iken atim bu fotori suan 80nim bundan daha fazla buyudu gogusum ister istemez yaglandik tabi bulktayiz ucu dahada buyudu dedimii jinekomasti degilim cunku kilo veridkce kuculuyor kilo aldikca buyuyor sert bir cisimde yok ucinde yag buyuk ihtimal hic yag oranimizi yuzde 9 8 cekemdik bilemiyoruz tabi doktora gidemiyorum cubku hem vaktim yok hem ona vercegim paraya et aliyorum yani heo boyle dusunuyorum belli bir yuzde oranina gelince 8 gibi halla goguste sorun varsa ozaamn amiliyat olmaya giderim simdi gitmem birsey kazandirmicak lakin giysi uzerinden belli oluyor yani her giysi degil ama eskisine gore cok kuculdu ilk fotoraftaki haline gore jinekomasti olsa hem kuculmezdi[DOUBLEPOST=1426703665][/DOUBLEPOST]Ya arkadaşlar bana daha 1 hafta önce jinekomasti tanısı kondu 7 yıldır var en zayıf halimdede vardı bu arkadaşta grade1 jinekomasti bile yook[DOUBLEPOST=1426691225][/DOUBLEPOST]hatta git tahlil yaptır çıkarsa ameliyat paranı ben karşılıcam o kadar diyorum
![]()
Kardesim ben cikolotayi kestim ozellikle 6 ay hic fast food yemedim tikir tikir gitti kilo yani oyle ozel birsey yapmadım asitli icecigide kestim hafta 1 cikolota filan yiyordum suan bulk doneminde biraz abartim oda 2 haftada 1 fast food filan yedik oda aekadaslarimla arada cikolota ama suan 2 haftadir diyetteyim hani ditet dedigim 3 aylik bir diyet dusunuyorum cikolota ve fast foodu kestim karbon hidrati azaltmadim kas kaybini en aza gierek yuzde 7 yag oranina cekmeyi dusunuyoeum suan 80 kgyim hani guzel bir kas kutlrisde kazandimAynı göğüs ucu sorunu bende de var ve jinekomasti mi doktora gitmeden emin olamadım, doktorada gitmedim açıkcası. Çok kiloluydum 2 ayda 28 kilo verdim sadece mekik şınav çekerek evde kendi başıma. O yüzden olmuş olabilir diye düşünüyorum ve orası yağlanınca ameliyat harici geçmiyor diye biliyorum araştırmıştım zamanında. Zayıflarken ne yedin spor olarak ne yaptın söylersen sevinirim.
ha oylese giderim ben testi 80 tl diye biliyofum acaba gosun fotorafini atarmisn grade 1 de amaliyat olunuyormu[DOUBLEPOST=1426704426][/DOUBLEPOST]Bana daha 2 hafta önce jinekomasti tanısı koydu grade1. Herhangi bir ücret alınmıyor testlerden veya kontrolden istersen git tabi ssk lı değilsen bilemicem ama taş çatlasın 15 20 lira sağlık daha önemli 1 günlük protein kas kaybettirmez![]()