jinekomasti ve nolvadeks kullanimim sonrasi göğüsten su gelmesi

arkadaşlar göğüsümde hafiften jinekomasti var hocam nolvadex isimli ilacı önerdi aldım günde 2 defa kullanıyorum bi sabah bi akşam fakat göğüs uçlarımı sıkınca bi sıvı gelmeye başladı bu normal midir ? bu ilacı nasıl kullanmalıyım :(

yas, kilo, boy nedir?

Jinekomasti teshisini kim koymustur?

Hocan ne hocasidir?

Daha once bir endikronolog tarafindan muayene edildiniz mi?

Eksik bilgileri verip insanlardan kehanet bekliyorsunuz...

19 yaş 3 yıldır bb yapıyorum. hocam kendi tecrübelerine dayanarak söyledi jinekomasti olduğunu meme ucumda bi kitle var. doktora görünmedim...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:50 ----------

kilom 78 boyum 1.84

Steroid falan kullandın mı ? Ayrıca sıvı gelmesi prolaktin seviyenle alakalı olabilir , benimde başıma geldi, ben steroid kullanıyordum , 2 günde 1 yarım cabaser kullandım geçene kadar.
Nolvadex'i de doktora görünmeden alma boşu boşuna.

6 hafta kadar sadece prolaktin seviyesi ne oluyor cabaser bende kullanmalımıyım ? doktora görünmek istemiyorum ekonomik ozgurluğum yok yani doktora yeticek kadar ne param var nede sigortam malesef :(

Bunu anabolik forum'a açarsan daha iyi yardımcı olurlar , ayrıca yaşını kilo boyunu , yaptıgın steroid kürünü açıkça belirt , daha sağlıklı yorumlar alırsın.

Selim4141 farketmeden ilac tavsiyesi veriyorsun ve karsida ki uye de zaten, ne versen gidip alacak tarzda.

ACILEN DOKTORA GIT

Kullandigin ilaclari ve ne kadar suredir kullandigini yazar misin?bu arada brhmcr trde gercekten doktorlar bu isten hicbir sey anlamiyor.kur donemimde bittikten sonra benimde bazi sorunlarim oluyordu doktor bana pct bile yapmami soyluyordu.ve bunu soyleyen doktor daha trenbolonun dianabolun ne oldugundan bile habersiz.yani doktora gitmesi daha kotude olabilir.bu islere giruyorsak bu ulkede kendi kendimizin doktoru olmak zorundayiz malesef.

Back
Yukarı