Jinekomasti sonrası

enes58

Üye
Arkadaşlar jinekomasti ameliyatı oldum 3 ay kadar önce şuan eskisinden daha iyi tişört falan rahat giyebiliyorum fakat hala zaman zaman sarkıyor gögüslerm ve cok gariptir su falan degince dümdüz oluyor ama anladıgım kadarıyla gögüslerimin sıkılasmaya ihtiyacı var araştırdım ve kendime şöyle bi program geliştirdim
sabah
25 şınav çekiyorum 5 dk ara veriyorum
25 şınav daha çekiyorum sonra 10 dk ara veriyorum
son 25 daha çekip bırakıyorum

akşamda aynı şekilde tekrarlıyorum
Sizce bu program ne kadar işe yarar ?
veya sizin tavsiyeleriniz var mıdır bununla ilgili yani sarkmasın istiyorum sert dursun istiyorum varsa önerebileceğiniz programlar söyler misiniz ?
Boyum 1.77
kilom 75
Karın bölgem ve bel kısmım yağlı

not : Jine ameliyatını kapalı oldum

bence pek işe yaramaz forumda daha iyi programlar var sadece göğüs çalıştırmak yerine vücudunu da çalıştır ne kaybedersin

bence pek işe yaramaz forumda daha iyi programlar var sadece göğüs çalıştırmak yerine vücudunu da çalıştır ne kaybedersin

bir şey kaybetmem tabi ki inanın elimde böyle bi program olsa hiç ihmal etmem aynen beslenmesiydi şuyuydu buyuydu takviye ilaç hariç evde çalışlabilecek her türlü hareketi çalışırım aksatmadan ama ben araştırdım yoktu böyle bir program varsa link atar mısınız ben bulamadım :o

Arkadaşlar jinekomasti ameliyatı oldum 3 ay kadar önce şuan eskisinden daha iyi tişört falan rahat giyebiliyorum fakat hala zaman zaman sarkıyor gögüslerm ve cok gariptir su falan degince dümdüz oluyor ama anladıgım kadarıyla gögüslerimin sıkılasmaya ihtiyacı var araştırdım ve kendime şöyle bi program geliştirdim
sabah
25 şınav çekiyorum 5 dk ara veriyorum
25 şınav daha çekiyorum sonra 10 dk ara veriyorum
son 25 daha çekip bırakıyorum

akşamda aynı şekilde tekrarlıyorum
Sizce bu program ne kadar işe yarar ?
veya sizin tavsiyeleriniz var mıdır bununla ilgili yani sarkmasın istiyorum sert dursun istiyorum varsa önerebileceğiniz programlar söyler misiniz ?
Boyum 1.77
kilom 75
Karın bölgem ve bel kısmım yağlı

not : Jine ameliyatını kapalı oldum

Resimleri koyarsan daha net anlarız. Meme dokusunun tamamı alınmamış, hala birazı kalmış olabilir, ya da tam şekli alması 6 ay 1 yıl arası oluyor, bundan da olabilir.En güzeli spora devam et, baktın geçmedi, sonra bir daha plastik cerraha görün sorun düzelir.

bende bir olamadım o amelyatı 3 yıldır doktora gidiyorum hepsinde ergenlikten olur seneye geçer geçmezse gelin diyorlar.Kanser olsak onuda ergenlikten oluyor seneye geçer diyecekler.

Back
Yukarı