HighConcentrate
Üye
Arkadaşlar merhaba . Benim böyle bir hastalığım bulunuyor ve haftaya bu olaydan kurtulacağım umarım . Hastalığın seviyesi büyük olmadığı için ( grade 1 civarı ) doktorum liposuction yöntemiyle halledeceğiz dedi . Operasyondan sonra bir buçuk veya 2 ay korse kullanmak zorunda kalacakmışım . E bunlar iyi güzel de sonra ? Ben geçen seneden bugüne 32 kilo verdim ve haliyle göbek ve bel çevrem iyi durumda değil , yağlı ve sarkık
. Ben spor yaparak hayatıma devam etmek istiyorum . Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar şu sorularıma cevap verebilirler mi lütfen ?
( Boy : 178 , kilo 78 , yaş : 18 )
Operasyondan kaç ay sonra spora başlayabilirim ?
Göğüs çalışıp büyütmeye kalkarsam herhangi bir sorun karşıma çıkar mı gelişimle ve görüntüyle ilgili ?
Operasyondan sonra kilo vermeye devam edersem göğüs bölgesinde herhangi bir deformasyon olur mu ?
Eğer deformasyon ihtimali varsa , kilo kaybı çok olmadan karın bölgesi küçülüp absları çıkartırken diğer bölgelerde büyüme sağlayabilecek bir antrenman çeşidi var mıdır ? ( Ne garip bir soru oldu
)
Ve bu operasyonu geçiren arkadaşlar varsa bana bilgi verebilirler mi ?
Şimdiden sağolun , iyi forumlar

( Boy : 178 , kilo 78 , yaş : 18 )
Operasyondan kaç ay sonra spora başlayabilirim ?
Göğüs çalışıp büyütmeye kalkarsam herhangi bir sorun karşıma çıkar mı gelişimle ve görüntüyle ilgili ?
Operasyondan sonra kilo vermeye devam edersem göğüs bölgesinde herhangi bir deformasyon olur mu ?
Eğer deformasyon ihtimali varsa , kilo kaybı çok olmadan karın bölgesi küçülüp absları çıkartırken diğer bölgelerde büyüme sağlayabilecek bir antrenman çeşidi var mıdır ? ( Ne garip bir soru oldu

Ve bu operasyonu geçiren arkadaşlar varsa bana bilgi verebilirler mi ?

Şimdiden sağolun , iyi forumlar