mrb arkadaşlar forumda yeniyim, 5-6 yıldır göbek sorunum ve 3-4 yıldır da göğüs sıkıntım var. Bu yaz bunun için fitness a başladım. Göğüs için ekstra hareketler bakarken internette jinekomasti diye bir hastalık gördüm ve içime bir şüphe uyandı. Ablam sağlıkçı sanmıyorum dedi ama ben yine de merak ettim. Ben de sizlere sormaya karar verdim ve fotoğrafları koydum ve sizin yorumlarınızı bekliyorum sizce doktora gitmeme gerek var mı?
Bu arada fitnessta çalıştığım program şöyle;
10dk koşu bandı
10dk bisiklet
3x100 twis
3x10 dumbell
3x10 arka kol
5x20 chest press
5x20 göğüs sıkıştırma
4x15 düz mekik
4x15 diz çekme
10dk eliptik bisiklet
program sizce nasıl?
sabahları da yürümeye başladım başka bir forumda koşuya başlangıç rehberi gördüm 10haftada yapılacak yürüyüş ve koşu yaparak kondisyon elde etmek için ona başlayacağım haftada 4 gün fitness geri kalan günler sabah ya da akşam dediğim koşu programı sizce yaz sonuna kadar ne kadar ilerlemiş olurum?
Bu arada fitnessta çalıştığım program şöyle;
10dk koşu bandı
10dk bisiklet
3x100 twis
3x10 dumbell
3x10 arka kol
5x20 chest press
5x20 göğüs sıkıştırma
4x15 düz mekik
4x15 diz çekme
10dk eliptik bisiklet
program sizce nasıl?
sabahları da yürümeye başladım başka bir forumda koşuya başlangıç rehberi gördüm 10haftada yapılacak yürüyüş ve koşu yaparak kondisyon elde etmek için ona başlayacağım haftada 4 gün fitness geri kalan günler sabah ya da akşam dediğim koşu programı sizce yaz sonuna kadar ne kadar ilerlemiş olurum?