• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

jinekomasti miyim ?

http://imgim.com/görüntü0770.jpg

beyler jinekomastimiyim elime aldığımda yumuşak geliyor ama korkuyorum t-shirt giyemiyorum belli oluyor bodye başladım 4 lük dumbellarla çalışıyorum butterfly felan bide cardiyo yapıyorum ama bi işe yaramıyor bu yağlar nasıl gider beyler yardım edin lütfen boy 183 kilo 83f

Ben uzman değilim ama diğer jinekomasti konularından geçen fotoğraflara oranla sanki öyle bi durum yokmuş gibi görünüyor. Yinede kesin bir cevap veremicem ama bence değil ;)

bence de jınekomastı degıldır. bıraz gogus uclarında yaglanma olmus olabılır.
ıcım kesın rahat etsın dıyorsan bı doktora gıtmekte fayda var :))

gögüs uclarında ağrı varmı yanma kasınma gibi hiler hissediyomusn eğer hissediyosan vardır ama daha emın olmak için doktora git

Belirgin bir jinekomasti görüntüsü yok.Meme uçlarındaki yağlanma psikolojik olarak jinekomasti hissi uyandırmış olabilir.Plastik cerrahiden bir hekime gidilirse ; elle muayene sonucunda basit şişkinlik sebebinin ne olduğu öğrenilebilir.

adamım saçma saçma yorumlar yapıp durma.heryerde jinekomasti diye birşey yok yazıp duruyorsun onca doktor boşuna mı bunun ameliyatını yapıyor ?

Arkadaş yok demek istememiş sanırım :) Ben arkadaşı motive etmek için bu şekilde yazdığını düşünmüştüm. Sevgiyle kal thums:

Öncelikle iyi günler dilerim , Ben jinekomasti hastasıyım memenin içinde top gibi birşey var ve değişik bir büyüme görülüyorsa jinekomasti o dur ve tedavisi nolvadex ilacı olabilir doktora danışıp bunu kullanabılırsın ben o ılacı kullanıyorum etkisini görüyorum yavaş yavaş diyebilirim

Kardeş aynı sorun hatta içimden bile geçiriyordum biride benim gibiyse fotolarını paylaşsada yorumları okusam diye aynı şekildeyim göbekte yağlanma var memelerde senin gibi ele yumuşak geliyor t-shirt giyemiyorum başka jinokomasti olanlara bakıyorum bide benim memelere dağlar kadar fark var ama insanın psikolojisini bozuyor bu konuda ikimize yardımcı olursanız sevinirim

sitarex35 Camiryoo neden t-shirt giymekten çekiniyorsunuz o kadarda kötü bir görüntü yok ortada gençliğinizi yaşayın rahat olun sanki gömlek giyince fit mi duruyorsunuz?(yanlış anlamayın hor görmek değil amacım.)çarpık bacaklı kızlar şort giyince güzel duruyor bikinin yanık izi olmasına rağmen straplez giyen hoş oluyorda siz mi iticisiniz?

beyler jinekomastimiyim elime aldığımda yumuşak geliyor ama korkuyorum t-shirt giyemiyorum belli oluyor bodye başladım 4 lük dumbellarla çalışıyorum butterfly felan bide cardiyo yapıyorum ama bi işe yaramıyor bu yağlar nasıl gider beyler yardım edin lütfen boy 183 kilo 83f

Pek zannetmiyorum vicut pek kaslı olmayan erkelerde, kilosu normal bile olsa böyle vicut şekli görülebiliyor, biraz kaslı olursan durum daha farklı olacaktır tabi, ama yinede şüphen varsa en basit sağlık ocağında bile ;

TOTAL VE FREE TESTESTERON, E2, PROLAKTİN TESTİ YAPTIRIP ANABOLİK HORMONLARIN FAALİYETİ KONUSUNDA BİLGİ SAHİBİ OLABİLİRSİN....thums:

Jinekomasti gibi durmuyor kilo var

Ben plastik cerrahi hastanesinde calısıoyorum kardesm benm sana tavsiyem sakın doktora gitme cunku paranı almak icin ewet yapılır lazım dicekler :) bana kalırsa gayet normalsin sadece sıkı bi antreman ve diyet lazım baska bisey deiş ve sıkıntı yapma aynı vucut arkadasımda var we hala sorunsuz bi seklde spor yapıo ;) sıkıntıyı brak ve guzel hayatına dewam et özel hastanelerdende uzak dur :)

Antrenmanla bu durumu düzelten arkadaşlarım olmuştu. Gözlerimle gördüm yani çalışmaya devam et ;)

Back
Yukarı