• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

jinekomasti miyim ?

ben yağlı oldugumu dusunuyorum bu 2 3 ay oncesı onceden spor yapıyordum belli aralıklarda bırakıyorm baslıyorm yaşım 18 di lütfen bilgilendiriniz yorumlarınız için teşekkürler şimdiden

Eklentiler

• 12467920_10208214346866425_1411765462_n.jpg
    12467920_10208214346866425_1411765462_n.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 1.276
Jinekomasti degil bence sıkı bir programla yağları attıktan sonra gecer bence

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jinekomasti olmadığını kesinlikle söyleyebilirim ben jinekomastinin belirtisini kısaca söylyiyeyim bende olan belirtiler sıcak bir ortamda meme ucu büyüyor soğuk bir ortamda ise meme kendini topluyor ve yağsız gözüküyor yani seninki sadece yağ rahat ol

jinekomasti olmadığını kesinlikle söyleyebilirim ben jinekomastinin belirtisini kısaca söylyiyeyim bende olan belirtiler sıcak bir ortamda meme ucu büyüyor soğuk bir ortamda ise meme kendini topluyor ve yağsız gözüküyor yani seninki sadece yağ rahat ol
teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1457194522][/DOUBLEPOST]
Jinekomasti degil bence sıkı bir programla yağları attıktan sonra gecer bence

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eyv

o dediğin göğsü yağlı herhangi biri için de geçerli

jinekomastinin farklı tipleri var olabilirsin yani estetik cerrahi bölümüne gidebilirsin ya da göğüs hastalıkları ultrason çekip sana durumu söylerler.

Bende de aynı problem var. Kilolu değilim. Boyum 1.75 kilom 65. Ama göğüslerim ve göbeğimde yağlanma var. Nasıl bir program uygulamalıyım ?

ben izmirde dr ulvi günere 13 ay önce 4500 tl jinekomasti ameliyatı oldum fakat sonuç berbat meme dokusuyla beraber yağ vardı vaser lipo yöntemiyle her ikisinide yakıp alacagını söyledi yabancı sitelerde arastırdım o aletle sadece yağ yakılıyormuş ben üstüne basa basa sordum meme dokusu gidecekmi diye ulvi günerde tabikide dedi her defasında.Fakat halen jinekomasti sorunum devam ediyor yağlar biraz gitti ama sert meme dokusu olduğu için eskisi gibi devam edoyor problemim. Kontrole gittiğimde başından sağmak için elinden geleni yaptı eğer meme dokusunda sertlik varsa liposection falan olmayın kesi yaptırmadan gitmez o sert doku ve en önemlisi işi bilen ehli bir doktora gitmek kesinlikle. Dr ulvi günerden öncede yaklaşık 5 sene önce dr tolgahan alpaydına liposection yontemiyle ameliyat olmuştum sert doku o zamanda gitmemişti sert doku varsa kesinlikle kesi şart. en önemlisi işi bilen ehli bir doktor iyi araştırmak lazım.

ben izmirde dr ulvi günere 13 ay önce 4500 tl jinekomasti ameliyatı oldum fakat sonuç berbat meme dokusuyla beraber yağ vardı vaser lipo yöntemiyle her ikisinide yakıp alacagını söyledi yabancı sitelerde arastırdım o aletle sadece yağ yakılıyormuş ben üstüne basa basa sordum meme dokusu gidecekmi diye ulvi günerde tabikide dedi her defasında.Fakat halen jinekomasti sorunum devam ediyor yağlar biraz gitti ama sert meme dokusu olduğu için eskisi gibi devam edoyor problemim. Kontrole gittiğimde başından sağmak için elinden geleni yaptı eğer meme dokusunda sertlik varsa liposection falan olmayın kesi yaptırmadan gitmez o sert doku ve en önemlisi işi bilen ehli bir doktora gitmek kesinlikle. Dr ulvi günerden öncede yaklaşık 5 sene önce dr tolgahan alpaydına liposection yontemiyle ameliyat olmuştum sert doku o zamanda gitmemişti sert doku varsa kesinlikle kesi şart. en önemlisi işi bilen ehli bir doktor iyi araştırmak lazım.

Bildiğim kadarıyla zaten o meme dokusunu (doğuştan var olduğu için) pek almıyorlar, niye olduğunu anlamış değilim. Operatör veya cerrah doktor bulmak lazım, direkt kesip atacak, öyle liposuctionla filan olacak iş değil zaten.

Back
Yukarı